Топ-5 казкових місць для відпустки

У різних людей слово «відпустка» має свої асоціації. Для когось це ліниве лежання на пляжі моря або океану, а для інших – огляд визначних пам'яток різних країн. Треті взагалі вважають обожнюють активне проведення часу на гірськолижних курортах. У цій статті ми зібрали найцікавіші місця для мандрівок на будь-який смак.

Найкращі місця для відпочинку

Завдяки чудово розвиненому туристичному бізнесу, сучасна людина може за два тижні відпустки змінити кілька географічних локацій, наповнивши відпочинок масою емоцій, вражень і різними видами активності.

Закарпаття, Україна

Далеко не всі марять відпочинком за кордоном, бажаючи спочатку пізнати рідну країну, відкрити для себе щось нове і дуже цікаве. Закарпаття – це пейзажі, від яких  перехоплює подих, приємний мікроклімат і незвичайна історія, якій вдалося не загубитися серед стрімкого потоку сучасного життя.

Первозданна природа, комфортні готелі, такі як bukovel-laplandiya.com.ua/ua/, старовинні замки, неповторний смак традиційної кухні та доброзичливий місцевий люд – все це якнайкраще характеризує відпочинок на Закарпатті.

Іспанія, Країна Басків

Це місце для тих, хто чекає від відпустки нестримних веселощів. Розкішні пляжі, стародавні вузькі вулички, численні затишні кав'ярні з автентичним меню та море сидру – все це подарує незабутня Басконія. Хоча узбережжя країни вважається досить прохолодним, але це з надлишком компенсується спекотною атмосферою активного відпочинку й океану незабутніх емоцій.

Норвегія

Це ідеальна країна для тих, хто хоче помилуватися найкрасивішою природою на Землі. Ось тільки подорожувати нею потрібно правильно. Щоб побачити справжню Норвегію, мало відвідати столицю. Радимо взяти напрокат трейлер та їхати подалі від галасливих міст. А саме туди, де могутні скелі своїми вершинами торкаються грозового неба, подих перехоплює від чарівних фіордів, а очі вловлюють насиченість кольорів і відтінків у густих лісах. Багато хто боїться вирушати у настільки дикі мандри, але в Норвегії немає приводів для хвилювань. Ця країна ідеально підходить для подорожей, по всій її території створено умови для кемпінгів. 

о. Крит, Греція

Для людей, які бажають просто насолоджуватися найчистішим морем, бризом і бродити старовинними вуличками, відкриє свої теплі сонячні обійми острів Крит. Головне – не забути взяти в мандрівку чудовий настрій, купальник і подбати про гладкість шкіри заздалегідь, зробивши лазерну епіляцію. Детальніше про процедуру можна дізнатися на MedCity.ua/services/lazernaya-epilyatsiya/.

Японія

На думку багатьох туристів, неможливо знайти дивнішого місця, ніж Японія. Це не інша країна, це інший світ. Ще на трапі літака виникає враження, ніби той приземлився на невідомій планеті. Їжа, народ, звичаї, традиції, природа, архітектура – тут все нове, недосяжне, а іноді й незрозуміле. Але від цього стає ще цікавіше мандрувати.

У Японії на диво гармонійно поєднуються стародавня архітектура, що старанно оберігається місцевим населенням, і сучасна інфраструктура. Якщо хочеться побачити футуризм і технології майбутнього, варто їхати до Токіо. А якщо маєте бажання зануритися у світ історії, ознайомитися з традиціями країни – вирушайте в Кіото.

У кожному куточку землі знайдеться місце для ідеального відпочинку, тому будь-яка людина знайде свої п'ять казкових країн, куди захочеться повертатися знову і знову.

0
репостів
0
репостів