Сучасні вінілові програвачі в магазині Showtime: Надійне збирання, якісний звук

Молоде покоління мало розуміє, чому досі існують вінілові програвачі, тоді як полиці магазинів ломляться від сучасніших цифрових пристроїв, які відтворюють аудіозаписи. У справжніх меломанів і поціновувачів вінілів немає таких питань, оскільки вони знають, що це унікальна можливість почути чистий живий звук. Купити в Україні вініловий програвач, ціна якого не має значення, щоб насолоджуватися прослуховуванням улюблених записів, пропонує інтернет-магазин Showtime.

Програвачі вінілів у Showtime: Характеристика, властивості, особливості

Кожному, хто шукає гарний програвач вінілу, наш магазин пропонує вибрати максимально зручну модель для прослуховування улюблених платівок. В асортименті нашого магазину ви знайдете програвачі різних виробників з різним типом перемикання швидкостей:

  1. Ручне перемикання швидкостей вимагає, щоб користувач самостійно перемикав швидкість програвача, вручну переміщуючи ремінь пасиковим приводом.

  2. Електричне перемикання швидкостей дозволяє змінювати швидкість відтворення за допомогою кнопок або перемикачів, розміщених на панелі керування.

Ви можете вибрати вініловий програвач із функцією автостопу, яка зупиняє програвач після закінчення відтворення платівки, допомагаючи уникнути пошкодження голки та вінілу. Також у нас є моделі без автоматики та з повністю автоматизовані вінілові програвачі:

  1. Повна автоматика — повністю автоматичні програвачі автоматично піднімають та опускають тонарм і починають або зупиняють відтворення при натисканні кнопки.

  2. Без автоматики — програвачі, не оснащені автоматичними функціями, потребують активного керування з боку користувача, включаючи ручне керування тонарма.

Незалежно від вибору покупця, керувати цим пристроєм дуже легко, з чим легко впорається людина, яка не має жодного досвіду поводження з програвачем.

Які особливості є у вінілових програвачів?

Вініловий програвач Teac TN-400 WA

У Showtime ви можете купити вініловий програвач з особливостями, які вам необхідні. Ми пропонуємо моделі програвачів із різними особливостями:

  • Вбудована акустика — це вбудовані динаміки, які дозволяють відтворювати звук без підключення до зовнішнього підсилювача або акустичної системи.

  • Автоматика — функції автопідйому/автоповороту тонарма та автостопу.

  • Автостоп із поверненням — після закінчення відтворення програвач у вихідне положення повертається автоматично.

  • Антискейтинг — ця функція допомагає зменшити зсув тонарма убік під час відтворення, що покращує якість звуку.

  • Вбудований фонокоректор — ви можете підключати програвач до пристрою відтворення без використання зовнішнього фонокоректора.

  • Регулювання швидкості — функція регулювання швидкості у вінілового програвача дозволяє змінювати швидкість обертання вінілу для відтворення різних форматів запису, таких як 33 1/3, 45 та 78 об/хв.

  • Картридж у комплекті — програвач постачається з картриджем, який містить голку та стилус для відтворення вінілу.

  • Кришка в комплекті — в комплект до програвач входить кришка для захисту вінілу від пилу та зовнішніх впливів під час простою.

Showtime пропонує своїм клієнтам програвачі вінілу від найкращих виробників, таких як Cambridge Audio, Clearaudio, Denon, Elac, Mark Levinson, Nad, Onkyo та багатьох інших надійних брендів. Фахівці нашого магазину нададуть вам кваліфіковану допомогу щодо вибору відповідної моделі програвача.

Купити сучасний вініловий програвач з доставленням у Києві, а також до Харкова, Одеси та інших міст нашої країни ви можете на сайті онлайн магазину Showtime. Менеджери нашого магазину дадуть відповідь на всі ваші запитання щодо обраної вами моделі вінілового програвача.

0
репостів
0
репостів