Як правильно спланувати переїзд з Польщі в Україну

Mercedes sprinter 2 v sst 1Організація переїзду будь-куди - завжди відповідальний та зворушливий момент, адже необхідно все врахувати, починаючи від правильного пакування, фасування речей і закінчуючи вибором надійного перевізника. Особливо це стосується тих, хто планує повертатися в Україну чи переїздити, але особистих речей, меблів надто багато, щоб використовувати своє авто. Тож, перевезення вантажів Україна - Польша бусом чи тентованим вантажним автомобілем вирішить це питання. Що врахувати і як спланувати переїзд з-за кордону, розкажемо далі.

Основні рекомендації у плануванні переїзду

Правильно підготувавшись до переїзду з Польщі, можна уникнути ряд проблем та стресових ситуацій. Перш за все необхідно подумати про планування переїзду наперед, наприклад, орієнтовну дату та сезон, а також компанію, яка б надала договір на перевезення вантажу. Крім того, необхідно підготувати:

  • паспорт, візу (якщо є необхідність), можливо дозвіл на роботу та інші документи, які можуть знадобитися при перетині кордону з Україною;
  • коробки, контейнери та інше пакування, яке необхідно промаркувати для зручності переїзду та сортування речей першої потреби;
  • житло для переїзду, чи місце, де можна помістити власні речі - у родичів, оренда контейнера (для речей) чи оренда квартири, будинку заздалегідь;
  • готівку, гроші на рахунку, які знадобляться на момент переїзду та на перший час проживання. Також варто розглянути варіант переказу коштів;
  • варіанти можливого транспортування - вантажівкою, літаком тощо;

Кожен переїзд індивідуальний, проте враховуючи власні особливості планувати переїзд буде значно легше. Найважливіше - обрати компанію для транспортування речей та меблів. Найбільш зручним та вигідним варіантом буде скористатись вантажівкою, яка має різну вагову категорію та здатна перевезти усе необхідне за доступною ціною та за один раз, що значно оптимізує витрати.

Особливості автомобільних вантажних перевезень 

759px 2013 Volvo FH16 540 demotruck 1Цей вид перевезень найбільш поширений, адже можна обрати відповідний ТЗ (транспортний засіб) до об'єму речей. Крім того, можна спланувати маршрут таким чином, щоб врахувати дорожні умови, затори на дорогах, пункти перетину кордону. На відміну від літака, вантажівка здатна доставити вантаж прямо до житла замовника, враховуючи оптимальне завантаження, розвантаження речей та безпеку перевезення.

Окрім того, замовник може на власні очі переконатися наскільки захищений вантаж у дорозі, проконтролювати процес завантаження та оформити страховий поліс, як додатковий захист майна від пошкоджень, втрати на період перевезення. В разі непередбачуваних ситуацій, втрати можна буде компенсувати грошима.

Компанія, яка займається переїздом має надати усі супровідні документи, а також такі, що підтверджують справність ТЗ. Зазвичай, вантажні перевезення займають більше часу, ніж пасажирські, тож це варто враховувати при плануванні переїзду.

Щодо вартості таких перевезень, то тут перевізники закладають витрати на паливо, дорожні збори, оренду транспорту, оплату послуг водія та інші витрати, які в індивідуальному порядку можуть виникнути в ході перетину кордону. Якщо виникають питання - перевізник Анві Транс надає безкоштовні консультації з перевезень різної складності.

Таким чином, враховуючи основні аспекти та особливості переїзду з Польщі до України, можна забезпечити безпечний та детально спланований переїзд на нове місце проживання. Варто обирати надійного перевізника з багаторічним досвідом, супроводом на усіх етапах перевезення та вирішенням будь-яких складнощів.

0
репостів
0
репостів