Замовити екскаватор на будівництво або ремонт: як обрати потужність і не переплатити за послуги

Спорудження приватного будинку чи ремонтні роботи водопостачання. Для цього необхідно обов’язково екскаватор – надійна та потужна техніка для виконання земельних робіт. Компанія СтрийКумБуд пропонує послуги оренди екскаватора. Техніка є завжди у наявності та має різну потужність і обсяг ковша. Це власне і є найголовніші показники екскаваторної техніки.

Розраховуємо розмір ковша

Для приватного будівництва великої потужності не потрібно. Все звісно залежить від розміру фундаменту та глибини. Проте оптимально – 50-60 см. Потужніший екскаватор в цьому випадку буде працювати не ефективно і просто витрачати багато палива та робочого часу в простої. Особливо, коли мова йде про зсипання ґрунту у вантажівки. Якщо ж замовити екскаватор малої потужності, тоді він не буде встигати за ритмом вивезення землі для облаштування фундаменту. Детальніше прочитати про оренду екскаватора, наявний модельний ряд та умови його експлуатації для будівництва можна на сторінці вебсайту компанії https://www.skb.lviv.ua/poslugi-ekskavatora/. Тут також можна дізнаватись:

  • вартість оренди за годину;
  • модель спецтехніки;
  • вагу;
  • об’єм ковша;
  • онлайн-форма замовлення контакту;
  • робочі години та контактна адреса і номери телефонів.

Сайт також дає змогу оперативно оформити замовлення для термінової доставки екскаватора на будівельний майданчик.

Розкриття траншей і підготовка укладення комунікацій

Потужність екскаватора для таких видів робіт залежить від того яким є завдання. Наприклад, різною буде глибина траншеї для облаштування траншеї водопровідної мережі чи для електроживлення. Це впливає на потужність техніки. Звісно для прокладення води, потрібно глибша траншея, адже зарита землею водопровідна мережа має не замерзати взимку навіть за сильних морозів.

Значно меншої глибини потребують:

  • газові підземні мережі;
  • прокладення кабелів зв’язку;
  • мереж водопостачання для басейнів та інших водоймищ, що не працюють у зимовий час.

Якщо прокладення потребує застосування бронювання, наприклад, як це роблять енергетики, тоді ширина траншеї буде більшою. А отже і потужність екскаватора має зрости.

Максимальна потужність і продуктивність досягається тоді, коли ківш занурюється на всю глибину і екскаватор одразу зсипає землю до авто. В такому випадку можна організувати дуже швидке риття як траншейних ям, так і ям під фундамент.

Консультація щодо потужності екскаватора для конкретних земляних робіт

Спеціалісти компанії СтрийКумБуд проконсультують:

  • щодо необхідної потужності техніки на підставі наданих параметрів вантажівок та обсягів земельних робіт;
  • розрахунку попередньої вартості оренди;
  • запропонують оптимальний варіант оренди екскаватора та іншої спецтехніки.

Якщо на присадибній ділянці йде будівництво невеликого об’єкта – фундамент альтанки або прокладення водопроводу для фонтану, басейну, тоді можна замовити мініекскаватор. Це буде коштувати дешевше. Крім того, обслуговування та транспортування такої техніки простіше і вигідніше.

0
репостів
0
репостів