М'які меблі: комфорт та практичність в будь-якому інтер'єрі

Про м'які меблі, їх цінність і популярність можна писати нескінченно. Адже чи знайдеться квартира, в якій не було б жодного предмета таких меблів? І навіть якщо це так, це не змінює того факту, що м’які меблі Delavega мають незмінну репутацію протягом багатьох років. 

10 07 1 2 cr 1190x495

Що таке м'які меблі?

Важко знайти точне визначення. Однак можна подумати, що всі меблі, виготовлені з використанням різних видів оббивних матеріалів, належать до групи м'яких меблів, на відміну від меблів, виготовлених тільки з дерева або його замінників. У цю категорію меблів входять:

  • м'які дивани, 
  • крісла, 
  • дивани, 
  • пуфи, 
  • м'які куточки,
  • стільці з м'яким сидінням, а також м'які ліжка — всі меблі, пов'язані зі зручністю, відпочинком, затишком та домашнім теплом.

Зручність понад усе

Можна сміливо сказати, що м'які меблі – синонім комфорту. М'які дивани, зручні гарнітури, кутові дивани та крісла, в які можна повністю поринути та віддатися блаженним лінощам, — це меблі, створені для комфорту всієї родини. Найкращі виробники м'яких меблів намагаються задовольнити покупців сучасним дизайном, який не тільки ідеально поєднується з інтер'єром, але й створює умови, що сприяють відпочинку та релаксації. При покупці м'яких меблів варто скористатися послугами надійних виробників, які добре знають ринок і в курсі останніх тенденцій.

Стиль та сучасний дизайн

М'які меблі доступні в необмеженій кількості моделей і кольорів. Вони легко вписуються у різні типи інтер'єрів та залишаються привабливими на довгі роки. Це дає власникам квартир та архітекторам необмежені можливості щодо облаштування простору. У повному асортименті візерунків, форм та оббивних матеріалів можна знайти натхнення для створення інтер'єрів у різних стилях, як класичному, так і сучасному. М'які меблі ідеально вписуються в сільські та мінімалістські інтер'єри, в домашню або ділову обстановку. Будь-який колір, структура та фактура оббивних матеріалів дозволяють створювати як спокійні та стилістично збалансовані ідеї, так і божевільні дизайнерські концепції інтер'єру.

На що звертати увагу при виборі м'яких меблів?

Головна перевага м'яких меблів – простота догляду. Звичайно — можна посперечатися про те, що складно говорити про можливість «випрати» тканину меблів. Отже, варто подивитися на клас оббивки – яку інформацію про неї надає виробник. Варто обирати меблі, тканина яких вважається водовідштовхувальною. Меблі, оснащені такою оббивкою, не буде «пити» пролиту рідину, що, однак, не означає, що кожна така оббивка однакова і має такі самі властивості.

Еко-шкіра чи натуральна шкіра?

Про користь натуральної шкіри сказано багато. Річ у тому, що очищення шкіри (крім знебарвлення) може бути простіше завдяки доступним консервантам і засобам догляду, ніж у випадку зі звичайними оббивними тканинами. Однак екошкіра не повинна бути менш міцною, ніж натуральна шкіра — так само, як вся оббивка має свій клас, вона може бути більш менш стійкою до стирання і бруду. Екошкіра – відмінний замінник натуральної шкіри, якщо її якість можна охарактеризувати як високу.

У чому переваги м'яких меблів?

  • Їх потужний вибір — настільки ж потужний вибір оббивних тканин. Фактично покупці знайдуть будь-який колір для будь-яких вимог.
  • Серед доступних пропозицій меблів можна знайти меблі для кожної кімнати, для будь-яких потреб та для будь-якого декору.
  • Крім кольору оббивної тканини, пропорції та форма меблів також пропонують широкий спектр можливостей.
  • Зрештою, є проблема комфорту. Напевно, немає нічого приємнішого, ніж горезвісне лежання на м'якій, приємній і теплій оббивній тканині, яку можна обрати відповідно до своїх уподобань — жорсткішу, м'яку і пружну, текстуровану, гладку.

Нарешті, найбільшою перевагою м'яких меблів є те, що при відносно консервативному бюджеті покупці можуть дозволити собі міцні, прості в обслуговуванні та зручні меблі, які поєднуються з декором будинку чи офісу! 

0
репостів
0
репостів