Тріатлоністка з України Юлія Єлістратова не допущена до участі в змаганнях

Кожного разу, спостерігаючи за спортивними новинами на просторах інтернету, можна помітити, як швидко минає час та змінюється світ. Деякі спортсмени покидають справу свого життя та віддають своє місце більш «свіжим» спортсменам. Можна не тільки спостерігати, але і бути учасником. За допомогою регистрация с промокодом, ви можете поринути у світ спортивних подій, зробивши кілька натискань на вашому смартфоні чи комп’ютері після успішної реєстрації за допомогою нашого посилання.

26 липня Національний олімпійський комітет України повідомив, що тріатлоністка була позбавлена можливості брати участь в Олімпіаді у Токіо

Прес-служба Міжнародного агентства допінг-тестування повідомила, що 5 червня спортсменка пройшла пробу. В результаті, там був виявлений еритропоетин. Ця речовина допомагає покращити витривалість та надходження кисню до м’язів, а тому використовується у спортивній ходьбі, стрибках та в тому числі у тріатлоні. На жаль, Юлія Єлістратова вже не зможе брати участь у Літніх Олімпійських іграх у Токіо.

Україна цього року не буде представлена

Юлія Єлістратова була єдиною представницею України на Олімпійських іграх в тріатлоні. Змагання розпочалися вже 27 липня о 06:30 неподалік від міста Київ. В змаганнях вже братимуть участь 56 спортсменів з різних куточків світу.

Слідство співпрацює зі спортсменкою

Чоловік Юлії підозрює, що проблема полягається в щепленні від коронавірусу. Як він стверджує, перший результат можливо дал хибнопозитивний результат, але що сталось з другим результатом, який брали через 2 дні ?. Якщо знайшли речовину в перший раз, то мали знайти також в інший. Прес-секретар федерації Вадим Коробенко, зі своєї сторони каже про те, що немає сенсу розмовляти про дискваліфікацію тому, що Юлія Єлістратова лише тимчасово не має можливості брати участь в Олімпійських іграх.

Поки що, в організмі було виявлено лише зміни структури клітин, що може спричинити засобами лікування чи іншими чинниками. Організм спортсменки дуже часто та сильно змінюється.

Єлістратова має можливість оскаржити рішення Всесвітньої агенції з тестування

Нагадуємо, що Юлія має можливість подати заяву на доступ до інформації, щодо зразка «Б» допінг-проби. В результаті, оскаржити рішення в Спортивному арбітражному суді. Поки спортсменка не має права брати участь у будь-яких змаганнях. За день до початку, прохали допустити Юлію до змагань, але їй не дозволили.

Юлія Єлістратова - успішна спортсменка

Вона є віце-чемпіоном світу в естафеті в Європі, здобула перемогу на молодіжній першості в Європі. Також, вона брала участь в змаганнях у таких містах, як Пекін, Лондон і Ріо-де-Жанейро. Та головне, що вона є майстром спортивних змагань в Україні міжнародного класу. 33-річна спортсменка є володаркою Кубків Європи з 2014 по 2016 рік та у 2018 році. Світових Кубків загалом дев'ять: три золоті, дві срібні та чотири бронзові. За наказом Президента України номер 336 від 19 серпня 2016 року, отримала ювілейну медаль в честь 25-ти років незалежності України». Була учасницею трьох Олімпійських ігор.

Літня Олімпіада буде триватиме з 23 липня до 9 серпня. Змагання мали пройти ще у 2020 році, але із-за карантинних умов їх перенесли на наступний рік.

 

0
репостів
0
репостів