Які привілеї доступні клієнтам Mastercard у зв'язку з пандемією Covid-19

Власникам преміальних карт Мастеркард доступні унікальні пропозиції та знижки, ексклюзивні сервіси та послуги, а також багато іншого. Однак навіть в умовах пандемії клієнти платіжної системи можуть розраховувати на додаткові переваги. Зокрема, йдеться про швидке ПЛР-тестування в Борисполі.

Ці привілеї доступні тільки тим клієнтам платіжної системи, які оформили преміум-картку, емітовану будь-яким з українських банків. Однак вам слід переконатися, що банк-емітент увімкнув послугу швидкого проходження ПЛР-тестування у міжнародному аеропорту Бориспіль.

Дізнатися подробиці ви можете як у співробітників служби підтримки Mastercard, так і звернувшись на гарячу лінію свого банку.

Що потрібно для швидко ПЛР-тестування в аеропорту Бориспіль

Тест проводиться у терміналах D і B міжнародного аеропорту Бориспіль. Можливість пройти тестування надається тим власникам преміальних карт, які відповідають ряду вимог. Зокрема, клієнти платіжної системи повинні провести будь-яку кількість транзакцій на суму від 6000 гривень за останні 30 + 5 днів без урахування останніх 5 діб та вихідних перед вильотом.

Якщо ви відповідаєте умовам, та маєте можливість пройти ПЛР-тестування заздалегідь:

  • Завчасно вирушайте в аеропорт, а за 10 хвилин до приїзду зателефонуйте за номером (050) 415-09-09. Повідомте співробітнику, що ви — клієнт Мастеркард, який хоче здати тест на коронавірус.
  • Відправляйтеся у термінал B і рушайте за співробітником аеропорту, який зустріне вас на вході.
  • Надайте свою преміальну картку платіжної системи Mastercard і посадковий квиток.
  • Протягом 4-6 годин результати ПЛР-тестування будуть відправлені на вашу електронну пошту.

Тестування на коронавірус є простою процедуру: у вас просто візьмуть мазок з носоглотки. Це означає, що ви можете розраховувати не тільки на швидкий результат, але і на оперативне проведення самого тестування. Процедура займає не більше 15 хвилин.

Особливості ПЛР-тестування для клієнтів Мастеркард

Якщо для подорожі в іншу країну вам потрібен оригінал тестування з мокрою печаткою англійською мовою, ви отримаєте його у пункті здачі аналізу. Його також можуть надати вам на 48 стійці в терміналі D аеропорту Бориспіль.

Зверніть увагу, що цей привілей доступен для власників преміальних карток Mastercard, але тільки у межах міжнародного аеропорту Бориспіль. В інших місцях України послуга ПЛР-тестування не передбачена.

За додатковою інформацією звертайтеся до співробітників служби підтримки за контактними телефонами Мастеркард.

0
репостів
0
репостів