Коли жінкам варто робити підтяжку грудей?

genesis-clinic.com.uaЖіночі груди - це одна з частин тіла жінка, яка найбільше змінюється під час впливу різноманітних факторів: різкої втрати ваги, грудного вигодування або ж внаслідок вікових змін. Тож, повернути втрачену форму грудей можна на сайті з допомогою мастопексії або ж як її ще називають підтяжкою грудей. Які показання до операції та що вона передбачає, читайте далі.

В яких випадках рекомендують мастопексію?

На відміну від мамопластики, де операція передбачає збільшення чи зменшення грудей, мастопексія не передбачає їх зміну, а лише повертає форму та покращує її з допомогою підтяжки.

Головним показанням до проведення підтяжки грудей є опущення молочних залоз, яке може бути викликане:

  • природною гравітацією;
  • тривалим грудним вигодовуванням;
  • втратою ваги;
  • палінням;
  • гормональними змінами.

Крім того, до показів застосування мастопексії є недорозвиненість однієї із грудей, їх асиметричність.

Характерним є також те, що підтяжка не передбачає використання імплантів, тож жінки часто обирають саме такий спосіб корекції бюсту.

Що передбачає проведення операції по підтяжці грудей?

У львівській клініці Genesis, жінки які бажають провести процедуру підтяжки грудей повинні пройти такі етапи підготовки до операції:

  • проконсультуватися з пластичним хірургом;
  • лікар-хірург складає детальний план операції;
  • обирається найкраща для пацієнта техніка виконання підтяжки;
  • в індивідуальному порядку обирається види розрізів для корегування форми грудей;
  • ознайомлення з 3D моделлю майбутніх грудей пацієнтки;
  • проведення УЗД-діагностики або мамографії, здача необхідних аналізів.

Всього є 4 види технік проведення мастопексії: періареолярна, циркумареолярна, вертикальна та Т-подібна. Усе залежить від розміру грудей, обсягу видалення шкіри, а також наскільки молочні залози опущені.

Коли варто відмовитися від операції?

Для кожної жінки форма та краса грудей має велике значення, однак абсолютним протипоказанням до підтяжки грудей є онкологія. Також медики радять не проводити процедуру мастопексії при інших запальних процесах в організмі, особам із діабетом та з інших причин про які зобов'язаний детально розповісти лікар.

Варто відкласти процедуру підтяжки грудей особам, котрі планують дітей в найближчому майбутньому, адже фізіологічні зміни можуть нанівець всі результати операції, а шви можуть розтягнутися. Це ж стосується й жінок, які швидко набирають та скидають вагу, тож варто перевірити роботу гормонів, щоб мінімізувати усі ризики.

Таким чином, підтяжка грудей зможе знову повернути красу грудей жінки, яка її втратила. З допомогою сучасних методів корегування, в індивідуальному порядку кожній пацієнтці підбирається особливий метод проведення підтяжки, але перед нею необхідно пройти ряд обстежень та консультацій, аби впевнитися у безпечності та результативності процедури.

0
репостів
0
репостів