Вигода від установки теплолічильника в нежитловому приміщенні

Так як загальнобудинкова система опалення в більшості випадків для жителів і власників перших поверхів, на яких найчастіше розташовуються нежитлові приміщення, не є практичною і економічною. Більшість власників даних приміщень проводять роботи з реконструкції системи опалення з пристроєм індивідуального теплопункту, що дозволяє регулювати подачу теплопостачання.

Одні  встановлюють погодне регулювання і автоматизують процес регулювання подачі теплоносія, в залежності від умов навколишнього середовища, а інші встановлюють автономне опалення своїх приміщень, або роблять гібридну систему опалення, що дозволяє бути більш незалежними від джерел теплопостачання.

Всі ці варіанти виконання систем теплопостачання мають в своєму пристрої лічильник тепла, який і є тим пристроєм, який власне і визначає розмір оплати за спожите тепло.

Монтаж теплолічильника

Теплолічильник для офісу, магазину, нежитлового приміщення, який можна встановити за допомогою компанії https://poverka.org.ua/montazh-lichylnykiv-tepla/ – це можливість вести облік і контроль за спожитим теплом, і як наслідок, – економія на оплаті за опалення.

Установка теплолічильника в сукупності з реконструкцією системи опалення або облаштуванням індивідуального теплового введення дозволяє:

  • регулювати і самостійно задавати комфортабельну температуру в приміщенні;
  • проводити запуск - зупинку теплопостачання за таймером;
  • знизити оплату за теплопостачання;
  • платити тільки за спожите тепло;
  • відключати опалення в будь-який час року.

Лічильник тепла на нежитлове приміщення дозволяє позбутися від сум на оплату за місця загального користування, що виключає з рахунків витрати на невикористовувані приміщення (горища, підвали, сходові прольоти та інше).

Чому встановлювати лічильник тепла вигідно

У більшості своїх випадків дані місця належним чином не облаштовані, а траси теплопостачання, що проходять за даними приміщенням, мають зруйновану теплоізоляцію або взагалі не теплоізольовані, що несе за собою – колосальні тепловтрати, які не враховані в розрахунковому тепловому навантаженні будівлі.

Варто відзначити, що однією з істотних проблем існуючих систем теплопостачання будівель є загальна розбалансованість системи опалення.

Дана проблема виникає через неможливість або відсутність проведення капремонту системи опалення, непропорційному теплоспоживанні, внаслідок заміни старих радіаторів на більш нові біметалічні або сталеві з більшою тепловою потужністю, або з більш високим ККД тепловіддачі, а також установкою, непередбачених при будівництві будівлі, додаткових систем теплоспоживання:

  • тепла підлога;
  • теплі стіни;
  • фанкойли.

Все це призводить до істотної зміни тепловтрат будівлі і різниці температур в стояках опалення, через що страждають в основному нижні поверхи будівлі.

0
репостів
0
репостів