Пілінг вдома, як у салоні: детальний огляд лінійки Rose de Mer від CHRISTINA

Очищення шкіри – запорука її гарного стану, найкращий превентивний метод проти швидкого старіння та SOS-спосіб проти перших ознак вікових змін. Щоденні ритуали ми вже звикли проводити вдома, але глибоке очищення, тобто пілінг, все ще вважаємо суто салонною процедурою.

Втім, косметику з Ізраїлю, яку найчастіше використовують у своїй роботі косметологи, можна навчитися застосовувати і вдома самостійно. Найважливіше – детально вивчити тонкощі підготовки, проведення процедури та догляду за шкірою після неї. Бренд CHRISTINA розробив чималу кількість засобів для салонного догляду, втім лінійка Rose de Mer – це повноцінний комплекс, в якому є все необхідне. Як користуватися ним вдома? Розповідаємо.

Етап перший: підготовка

Як зрозуміти, що шкірі потрібен пілінг? Якщо вас непокоїть тьмяний, неоднорідний колір, на дотик текстура здається вам неоднорідною, почали з’являтися сіточки зморшок, час допомогти дермі оновитися.

Глибоке очищення прибирає відмерлі клітини та ті забруднення, з якими не вдається впоратись звичайному догляду. Завдяки йому шкіра на тільки позбавляється зайвого – до здорових, оновлених клітин краще поступає кисень та компоненти з косметики.

Пілінг може бути хімічним, за допомогою AHA- та BHA-кислот у високих дозуваннях, а також натуральним. З першим жартувати не можна. Проводять його лише в сезони, коли немає сильного впливу сонця, і краще під наглядом спеціаліста. По суті, шкіра отримує опік, тож стає дуже вразливою до ультрафіолету.

Лінійка Rose de Mer від CHRISTINA – альтернатива агресивному хімічному пілінгу, яку обирають косметологи у більш ніж 50 країнах. Його склад на 100% натуральний – це водорості, корали, суміш трав. Важливо не тільки це. Спеціальні технології обробки інгредієнтів (глибока заморозка, висушування) дають змогу науковцям бренду отримати максимум користі з них. Активну дію забезпечують гліколієва та гіалуронова кислоти.

Не дивлячись на те, що пілінг повністю атравматичний, варто все ж обрати для проведення процедури день (або вечір), коли нікуди не треба йти, аби не наражати очищену шкіру на небезпеку від сонячних променів. Перед нанесенням засобів варто повністю зняти макіяж та вмитися спеціальним очищуючим гелем, який відновить pH-баланс.

Етап другий: пілінг

«Зірка» лінійки – мильний пілінг. Він діє дуже м’яко, прибирає загрубілості, лущення, сліди постакне, пігментні плями та інші недосконалості. Продається у саше, аби зручно було взяти потрібну кількість засобу.

Його достатньо нанести на зволожене водою обличчя та втирати близько 2-3 хвилин, потім змити.

Етап третій: пост-догляд

Частина процедури, нехтування якою не просто зведе нанівець докладені зусилля, а й загрожуватиме неприємними наслідками. В першу чергу треба нанести сироватку DRY OUT – нею варто користуватися наступні 2 дні кожні 3 години. Далі черга сироватки CALM&HYDRATE – наносити на третій день кожні 4-6 годин. PEEL&RENEW використовують з 4 дня і до повного закінчення лущення.

Аби без дискомфорту виходити у справах, в лінійці передбачений спеціальний доглядаючий тональний крем, що приховує почервоніння та прискорює загоєння.

0
репостів
0
репостів