Букети Dicentra — подарунок, який завжди поруч

img 9971На будь-якому святі живі квіти завжди доречні. Вони не тільки прикрашають його, але й створюють особливий настрій. Букети дарують з приводу дня народження, ювілею, на 8 Березня, на випускний і т.д. Але й просто сюрпризом, що цінується набагато більше! Квіткове ательє Dicentra пропонує всім, хто радий дарувати приємні емоції, можливість купити квіти найзручнішим способом — онлайн!

Відтепер вам не потрібно думати про те, як краще висловити свої почуття. Стильні сучасні букети троянд, хризантем, тюльпанів та безліч інших вам дає змогу замовити магазин квітів “Діцентра”. Або в офіційному акаунті бутіка в Іnstagram чи Facebook. Квіти допоможуть вам без зайвих слів розповісти про кохання, симпатію, повагу та інші найсвітліші почуття!

Замовляти квіти онлайн — це зручно!

Завдяки роботі online-сервісів флористичного салону Dicentra коло можливостей покупців значно розширилося. І сталося це завдяки економії часу:

  • щоб придбати букет, не потрібно їхати за ним в шоу-рум;
  • немає нагальної потреби шукати адресу квіткового магазину, якщо подарунок потрібен терміново;
  • не обов'язково навіть спілкуватися з менеджером флористичного бутіка голосом. 

Замовлення можна зробити на сайті: заходимо на сторінку , вибираємо букет, заповнюємо коротку форму замовлення — і все! Кур'єрська служба доставляє букети цілодобово, отже, ви ніколи не запізнитися з поздоровленнями! Також завжди можна здивувати сюрпризом. Вдень чи вночі. Навіть якщо ви знаходитеся в святковий день в іншій частини світу...

Заповнення заявки не потребує багато часу. Вам необхідно лише вказати розмір букету, кількість квітів, їх колір, святкову подію, з нагоди якої ви бажаєте поздоровити свого адресата. Якщо у вас є додаткові побажання щодо оформлення або вручення квіткової композиції, теж обов'язково повідомте цю інформацію менеджерам бутіка. 

Асортимент готових букетів у каталозі квіткового ательє Dicentra великий та різноманітний. Зайти найчарівніший букет для урочистої події нескладно. Але якщо вам потрібний екстраординарний варіант композиції розкажіть свої креативні ідеї флористам: вони обов'язково реалізують ваші квіткові фантазії!

Ваш презент буде оформлено стильно та професійно. Формуванням букетів займаються справжні майстри своєї справи, які з любов'ю ставляться до своєї роботи. А це означає, що кожна квіткова композиція Dicentra обов'язково дарує радість!

0
репостів
0
репостів