Парогенератор - нова генерація якісного прасування

Велика гора одягу та білизни після прання чекає на прасувальній дошці. Знайома картина? Ми часто відкладаємо цей процес якнайдовше. Бо прасування не така вже й цікава робота. Особливо, якщо у вас є одяг з делікатної тканини та існує ризик пошкодити його зависокою температурою гарячої праски. Або навпаки загруба тканина ніяк не піддається і вперто залишає на собі відмітки пом’ятостей. 

Проте насправді існує альтернатива, яка допоможе швидко справлятися з прасуванням і зробить його не таким марудним. Паровий генератор - це інструмент, який допомагає швидко і продуктивно позбутися домашніх турбот. Придбати парогенератор можна у спеціалізованих магазинах завантаженняпобутової техніки, або ж просто через сайти у мережі Інтернет. Хороші відгуки мають моделі парогенераторів tefal, які максимально полегшують та прискорюють процес прасування. В Україні навіть існує офіційний представник Tefal, який гарантує якість і надійність своєї техніки. На їхньому сайті представлені моделі, які можна знайти в офіційних дистриб'юторів та замовити з гарантією на ремонт та можливістю обміну за європейськими стандартами.

Що таке парогенератор?

Парогенератор - це практично новинка у сфері прасування. Він є більш практичним та універсальним. Парогенератором називають праску, яка обладнана потужним безперервним потоком пари. Цей господарський інструмент містить власне саму праску, прилад, що генерує пару, та трубку для подачі пари. Усередині генератора є резервуар з нагрівальним елементом, де відбувається процес нагрівання води і перетворення її в пару. Далі ця пара під високим тиском подається до підошви праски. За допомогою якої можна прасувати свої речі.

Переваги праски з парогенератором

  1. Головною перевагою цього виду праски є те, що підошва приладу сильно не нагрівається. Оскільки якість прасування тут залежить від інтенсивності пари, яку можна регулювати самостійно. Тому випадки з пошкодженням делікатних тканин практично виключені.
  2. Суттєво, що швидкість прасування парогенератор в рази більша, ніж звичайною паровою праскою. 
  3. Практично, що праскою з парогенератором можна прасуватися як у горизонтальному, так і вертикальному положеннях.
  4. Пристрій добре справляється з прасуванням тканин одночасно в декілька шарів. Навіть якщо це будуть щільні матеріали, такі як махрові рушники чи підковдри.
  5. Парогенератор якісно дезінфікує речі, оскільки гаряча пара добре проникає у будь-які волокна тканини.

завантаження 1Особливості у виборі парогенераторів

Якщо ви вирішили долучитися до когорти власників парогенераторів і також придбати собі цей інструмент, корисно буде врахувати наступні особливості.

  1. Потужність - одна з головних характеристик праски з парогенератором. Від неї залежить швидкість нагрівання інструменту та генерування пари.
  2. Швидкість подачі пари під час прасування.
  3. Розбризкування води - додаткова функція, яка полегшує боротьбу зі щільними складками.
  4. Захист від накипу та можливість самоочищення.
  5. Автовимкнення, яке допоможе не хвилюватися, якщо не можете згадати чи дійсно вимкнули свій прасувальний пристрій.

Окрім цього важливо також враховувати рейтинги цих господарських інструментів та відгуки власників подібних моделей.

0
репостів
0
репостів