Етапи переробки вантажних мікроавтобусів в пасажирські

У вас з'явилася необхідність переробити вантажний мікроавтобус в пасажирський? Такі ситуації, як правило, виникають при зміні роду діяльності. Ще вчора ви перевозили вантажі з одного міста в інший, але все тече і змінюється, і тепер стало очевидним, що для вашого міста вигідніше займатися розвезенням людей. Що ж, це цілком вирішуване проблема.

Переобладнання вантажних мікроавтобусів в пасажирські є однією з найпопулярніших послуг в своїй галузі. Після такої роботи, колишній вантажний мікроавтобус перетворюється в комфортабельний транспортний засіб для перевезення пасажирів з усім необхідним для пересування на будь-які відстані.

Переобладнання мікроавтобусів в вантажопасажирський автобус від компанії « LUX CENTER» https://luxcenter.com.ua/ здійснюється на найвищому рівні. Для переобладнання в «пасажира» ми використовуємо комплектуючі від кращих виробників. На виході виходять гарні, потужні, комфортабельні і працездатні машини з автопічккою, кондиціонером, підсвічуванням салону і іншими сучасними елементами.

Як відбувається переробка вантажних мікроавтобусів в пасажирські?

Спочатку автомобіль доставляється на місце переобладнання.

Потім виготовляється проект по переобладнанню в вантажопасажирський мікроавтобус. Для цього ми погоджуємо з замовником терміни, умови, ціни, комплектуючі запчастини і т.д. При цьому наші майстри прагнуть задовольнити всі ваші побажання, а також дають актуальні поради по стилю і наповнюваності буса.

Наступним етапом стане врізка віконних прорізів, якщо це необхідно, люків, демонтаж перегородки, вирубка місця для ніг (також при необхідності).

Потім проводяться роботи по установці сидінь.

Ще один важливий етап - укладання шумоізоляційних матеріалів.

Також проводиться установка аудіо, відео, електропроводів з їх підключенням.

Наступний етап переобладнання вантажного буса в пасажирський - обшивка салону матеріалами, обраними замовником.

Далі на підлогу стелиться лінолеум або ковролін.

Не менш важливим є процес обшивки сидінь. Це може бути велюр, шкіряний замінник, шкіра, габілен, алькантара і т.д.

Потім йде установка скла і люків, якщо це необхідно.

Наступний пункт роботи - монтаж сидінь, ременів безпеки.

Фінальний етап - декорування салону і тюнінг авто.

По закінченню переобладнання з вантажного в пасажирський мікроавтобус передається замовнику.

0
репостів
0
репостів