Чому варто обрати ЖК «Orange Park» в Крюковщині

 ЖК «Orange Park»Про переваги столичного заміського житла написано вже чимало. Справді, на користь квартири, купленої в одному з нових житлових комплексів, побудованих в безпосередній близькості від столиці, існує безліч аргументів.

Основні з них:

  • Сприятлива екологічне середовище. Починаючи від мальовничих, часом незайманих видів місцевої природи і закінчуючи відсутністю великих промислових і переробних підприємств, що забруднюють грунт, воду і атмосферу, - все працює на благо здоров'я власника нової квартири і його сім'ї.
  • Сучасна архітектура, передові будівельні технології і матеріали, що використовуються при зведенні житлових будівель. Хотілося б відзначити, що заміські комплекси з точки зору архітектури більш «розкуті», ніж ті, які будуються всередині самої столиці. Їм не потрібно «вписуватися» в тісні рамки, відведені їм для будівництва. Це вигідно відбивається як зовнішні характеристики житлових комплексів, так і на плануваннях квартир.
  • Ціна. У більшості випадків вона на кілька порядків нижче вартості аналогічного житла в столиці.

Як бачимо, багато факторів складаються на користь заміського житла. Якщо ви теж належите до тих, хто хотів би купити квартиру за Києвом, то Крюковщина ЖК - оптимальний варіант такого житла.

Особливості та переваги квартир в ЖК «Orange Park»

Унікальна навколишнє природне середовище середовище та близьке сусідство зі столицею

Ви будете жити як в казці, якщо придбаєте квартиру в цьому житловому комплексі. І це не перебільшення. Природні природні пам'ятки (ліс, озеро) незабаром будуть доповнені парком, дитячими та спортивними майданчиками та іншими місцями відпочинку та розваг на свіжому повітрі. Додайте сюди можливість покупки квартири з власним двориком - і перед вами картина сучасного Тридев'ятого царства, розташованого всього в якихось 10 хвилинах їзди від Києва - в селі Крюковщина.

Високі експлуатаційні показники житлових будівель, що входять до складу комплексу

Що потрібно сьогодні власнику житла? Щоб будинок був міцним, надійним, квартири просторими і зручними, оснащеними необхідними електро- і сантехнічними комунікаціями; щоб зовні не проникав шум, взимку всередині було тепло, а влітку прохолодно. Всі ці фактори забезпечуються в повній мірі тими сучасними і вже встигшими зарекомендувати себе технологіями будівництва, шумо-та теплоізоляційними матеріалами, які використовував при зведенні комплексу його забудовник.

Безпека та експлуатаційне забезпечення

Вам не доведеться турбуватися за свою безпеку і збереження майна, а також ламати голову над тим, де викликати при необхідності сантехніка чи електрика. ЖК «Оранж Парк» володіє власною охоронною та житлово-експлуатаційною службами.

Планування і площа квартир

Цей фактор поряд з вартістю є сьогодні, як правило, визначальними при виборі житла. Де я буду жити і скільки за це заплачу - ці питання хвилюють кожного покупця. Забудовник врахував при плануванні квартир в своєму новому житловому комплексі запити, напевно, всіх можливих категорій покупців. Отже, на ваш вибір пропонуються наступні квартири (кількість кімнат, загальна площа):

  • однокімнатні, 30-52 кв. м;
  • двокімнатні, 50-132 кв. м;
  • трикімнатні, 79-138 кв. м;
  • чотирикімнатні, 118-121 кв. м;
  • з двориком, 33-121 кв. м;
  • дворівневі, 75-138 кв. м

Лояльні, прозорі схеми покупки квартири

Забудовник йде назустріч покупцям і пропонує дуже вигідні для них умови придбання житла в новому комплексі. Наприклад, ви можете придбати вподобану вам квартиру, заплативши всього 30% її вартості і виплачуючи суму протягом двох років.

Важливо також відзначити прозорість як самого процесу будівництва комплексу (за його ходом ви можете спостерігати на сайті ЖК, де розміщені онлайн-камери і фотогалереї, що дають чітке уявлення, в якій фазі перебуває той чи інший будинок комплексу), так і юридичної його боку. Так, скани основних документів забудовника: будівельна ліцензія, декларації про виконання будівельних робіт, містобудівні умови і т. Д. - перебувають там же, на сайті компанії.

Інфраструктура

ЖК «Orange Park» зводиться не на порожньому місці. Тому тут вже є частина необхідних для життя соціальних і побутових об'єктів. Інша частина незабаром буде запущена в експлуатації. Словом, до послуг мешканців комплексу буде все - від аптеки та дитячого садка до супермаркету і спортклубу. Залишається тільки купити квартиру і насолоджуватися життям в ній!

Хочете змінити своє життя, наповнити її новими свіжими фарбами? Купуйте квартиру за Києвом - у ЖК «Оранж Парк».

0
репостів
0
репостів