Техпластина тмкщ від надійного постачальника

Техпластина тмкщ або технічна пластина, яку виготовляють з каучуку і додаванням різних за властивостями наповнювачів часто використовується у багатьох промислових сферах. Завдяки стійкості до впливу інертних газів, повітря, кислих та лужних середовищ, мастила, палива, азоту, а також коливань температур, тиску, техпластина тмкщ мінімізує вібрації, пошкодження та є чудовим ущільнювачем для металевих деталей. Як використовують та де придбати технічну пластину, про це далі.

Для чого використовують ТМКЩ та сфери застосування

Технічні каучукові маслобензостійкі холодостійкі пластини перш за все використовують як ущільнювачі в механізмах, обладнанні, які зазвичай контактують з паливом, мастилом, тобто з агресивними речовинами, а також захищають чутливі компоненти машин від їх впливу. Крім того, такий матеріал є основним для виготовлення прокладок, підкладок для зон тертя, можливого витоку хімічних речовин, аби їх ізолювати.

Це міцна, еластична, з хорошими показниками зносостійкості техпластина, яка популярна у таких промислових сферах, як:

  • автомобільна, машинобудівна для виготовлення ущільнювачів, прокладок, ременів, амортизаторів, подушок без яких неможливе виготовлення авто, вантажівок, сільськогосподарської техніки тощо;
  • нафтова, газова, вугільна також для ущільнювачів, прокладок, ремонтних комплектів для трубопроводів і елементах нафтопереробних заводів;
  • енергетична - в обладнанні електростанцій, підстанцій;
  • хімічній, де потрібна висока стійкість прокладок, ущільнювачів до впливу лужних, кислих середовищ, сольових розчинів;
  • суднобудівна, адже на властивості ТМКЩ не має вплив ні прісна, ні морська вода, тому її також використовують для прокладок обладнання, яке має бути стійким до морського середовища;
  • харчова, де є вплив багатьох хімічних з'єднань, харчових продуктів на обладнання з їх виробництва.

Так, пластини забезпечують стабільну роботу промислових об'єктів, їх безперебійну роботу, де є різні умови роботи: при високих, низьких температурах, впливу хімічних речовин та високі експлуатаційні показники.

Де придбати якісні пластини?

57ce4d8a f628 493e bbf9 ce1a1533f2b3У компанії Арсенал-Трейдинг, яка є надійним постачальником гумотехнічної та азбестотехнічної продукції можна придбати якісні технічні пластини ТМКЩ. Багаторічний досвід виробника та відмінна репутація на ринку дозволяє запропонувати до придбання широкий асортимент технічних пластин: формові, неформові, з багатошарової тканини, на гумовій основі та різних ступенів еластичності.

Замовник має можливість вибрати продукцію різної ширини (від 1200 мм), товщини (від 10 мм) з високою стійкістю до температурних коливань - від -45°С до +80°С та впливу різних хімічних речовин, включаючи морську воду. Техпластини є у вигляді листової гуми та рулонах, де у листах товщина стартує від 8 мм, а в рулонах від 1, які відповідають стандарту ГОСТ 7338-90. Є доставка в будь-яку точку України та самовивіз з Дніпра.

Таким чином, аби обрати ТМКЩ варто звернутися до вітчизняного виробника, який реалізовує сертифіковану продукцію з відповідними властивостями. Такі пластини не тільки корисні для використання у промисловості, а й пересічними користувачами, які потребують захисту, ущільнення механічних з'єднань та забезпечення герметичності.

0
репостів
0
репостів