Вибір найкращих тактичних черевиків для потреб службовців

6gto01oyja2w68a7wtl5v4e0o1idnnfwКоли ми обираємо взуття - комфорт, захист та практичність стоять на першому місці, особливо при покупці тактичного взуття. Навіть за найскладніших обставин "правильна" пара має забезпечувати природність рухів та стійко витримувати будь-які умови, тож у Мілітарист є усе необхідне для цього. На що звернути увагу, як підібрати під себе тактичні черевики, розкажемо далі.

Чому не можна замінити тактичні черевики звичайними?

Сама назва "тактичні" говорить про незвичайність та унікальність такого взуття, адже воно призначене для екстремальних умов, має особливу конструкцію та на відміну від звичайних черевиків забезпечує:

  1. Ідеальну посадку ніг.
  2. Високий захист.
  3. Надійну фіксацію п'ят.
  4. Комфортну висоту до щиколотки чи трохи вище.

Тактичні демісезонні черевики підтримають і захистять ноги в непересічній місцевості та за найекстремальніших обставин, при цьому зберігаючи комфорт. Гарно підібрана пара також допоможе мінімізувати навантаження на суглоби, сухожилля навіть після посиленого носіння протягом дня.

Саме тому вони є ідеальним варіантом для пошуково-рятувальних служб, служб швидкого реагування, військових та співробітників правоохоронних органів, які постійно перебувають на відкритій місцевості.

Що врахувати при виборі черевиків?

Коли справа доходить до підбору черевиків, окрім виробника та ціни, необхідно звернути увагу на розмір стопи, її ширину, наскільки добре взуття підтримує п'ятку, чи комфортно щиколоткам.

u9i9kwujthpbdxp5x74j7xutza96b2tpНайбільш правильно купувати взуття ввечері, адже саме у цю пору наші ноги можуть набрякати, а значить і взуття потрібно підбирати відповідне. Здається дрібниця, проте вона може суттєво вплинути на ситуацію. Крім того, треба врахувати наступне:

  • форму носка взуття;
  • висоту каблука та підйому платформи;
  • ширину взуття та її відповідність нозі власника;
  • наявність захисту ніг та шнурівки для додаткової фіксації;
  • матеріали устілки та наявність вентиляційних отворів;
  • матеріал, який використано для оздоблення пари.

По-перше, черевики повинні щільно прилягати до ніг, мати гарну підтримку п'ят та щиколоток. Пальці ніг мають не здавлюватися, а мати достатньо простору аби можна бути їх зігнути, розігнути, але при цьому не зміщуючи стопу. Це допоможе уникнути утворення мозолів, однак перший час будь-яке взуття здаватиметься жорстким, тож знадобиться декілька днів, щоб ноги пристосувались до нових черевиків.

По-друге, середня частина підошви має мати посилену пластину для підтримки підйому ноги під час активної ходьби по непересічній місцевості. Безпеку пальців зазвичай забезпечує сталевий чи посилений карбоном, гумою носик, аби вберегти їх від ударів чи розчавлення.

По-третє, тактичні черевики мають мати міцну шнурівку. Це важливий інструмент, який дозволяє правильно зафіксувати ногу у взутті. Але важливо не перестаратися, аби не перетиснути ноги, додаючи незручності. Добре одягнути шкарпетки, які зазвичай носить власник та зашнурувати пару, аби переконатися, що пальці все ще мають достатньо простору для ворушіння.

Якщо необхідно використовувати ортопедичну устілку, то це також потрібно врахувати при виборі взуття. Краще брати їх із собою, щоб переконатися у зручності на місці.

Рано чи пізно будь-яке взуття потребує оновлення, однак наше завдання підібрати максимально зручне, комфортне для стоп та таке, яке природно гнеться. Завжди потрібно починати з гарної посадки, приділяти увагу розташуванню пальців та у перший час носити взуття мало і часто, аби воно "стало" під власника.

0
репостів
0
репостів