Засоби для миття посуду: як вибрати?

Перед тим, як купити засіб для миття посуду, важливо звернути увагу на декілька критеріїв. Якісний продукт має добре пінитися, економно витрачатися, поставлятися в міцній тарі, що недоступна для дітей, а також бути гіпоалергенним та безпечним для здоров'я. Бажано, щоб його компоненти включали зволожуючі інгредієнти, такі як гліцерин, кокосове масло і т.д.

Depositphotos 194358846 S

Різновиди миючих засобів для посуду

На сьогоднішній день доступні різні види миючих засобів для посуду.

  1. Рідкий гель, призначений для ручного миття, є найпопулярнішим. Він зручний у використанні, допомагає ефективно чистити посуд навіть у прохолодній воді і має приємний запах. Для відмиття кількох тарілок і чашок достатньо зовсім невеликої кількості гелю. Однак гель не завжди добре змивається з поверхні, залишаючи токсичні частинки.
  2. Порошок, також підходить для миття раковини. Шкірі рук абразивність порошку не завдає шкоди. Однак серед його мінусів можна виділити розсипчастість та можливість потрапляння частинок у тріщини посуду, що можуть містити агресивні речовини. Порошок краще використовувати для важкого забруднення, а гель - для щоденного миття.

Миючі засоби для посудомийки відрізняються від ручних, оскільки не утворюють таку велику кількість піни.

При використанні м'якого гелю, ви ризикуєте не пошкодити поверхню посуду. Якісний продукт не впливає на метал, підходить для порцеляни і добре розчиняється. Також популярне рідке мило для посудомийки.

Сьогодні найкомфортнішим і економічнішим вважається миття з пігулками. Засіб можна розкласти на частинки для оптимального розподілу. Таблетки можуть бути одношаровими (суто миючі) або багатошаровими (детергент-кондиціонер-кондиціонер). Однак слід пам'ятати, що при короткому режимі миття пігулки можуть не розчинитись, тому вони не підходять для дуже м'якої або жорсткої води.

Також важливо звернути увагу на тип і склад миючого засобу. Деякі з них мають аромати, що допомагають усунути специфічні запахи. Для дитячої продукції слід обирати гіпоалергенні та без запаху засоби, що добре змиваються. Органічні миючі засоби є екологічно чистим варіантом, оскільки вони містять рослинні компоненти, які розкладаються у процесі очищення і не шкодять здоров'ю.

Придбати якісний миючий засіб для посуду можна через інтернет-магазин atbmarket.com. Тут ви зможете знайти відповідний варіант для своїх потреб і замовити доставку по всій Україні.

0
репостів
0
репостів