Як заморожувати ягоди, овочі та фрукти?

d58826c73c62b6f8529888fc9ecb50b2

У харчовій галузі все більшим попитом користується метод шокового заморожування ягід, фруктів та овочів, а також м'яса, риби, напівфабрикатів та інших продуктів. З його відмінними рисами слід ознайомитися докладніше та дізнатися яке саме обладнання для цього необхідно.

У чому особливості камер для шокового заморожування?

Для шокового заморожування продуктів знадобиться сучасне промислове обладнання - місткі та функціональні камери. Головна мета – зберегти корисні властивості та продовжити термін зберігання.

В українській компанії "FRIOS" доступна ціна камер шокової заморозки, при цьому гарантується якість, відмінні експлуатаційні характеристики та швидка доставка по всій Україні надійним перевізником.

До особливостей сучасних камер шокової заморозки відносять таке:

  • надійність та міцність герметичної конструкції;
  • зручна проста експлуатація та управління;
  • місткість та функціональність;
  • зберігання смаку, користі, структури;
  • економія виробничих та тимчасових ресурсів;
  • продовження терміну придатності та ін.

Шокова заморозка – метод ефективного швидкого охолодження та заморожування різної продукції з метою зберегти у ній усі смакові та якісні характеристики.

Це оптимальний на сьогодні спосіб заморозити ягоди, фрукти та овочі у промислових масштабах з метою ведення прибуткового бізнесу з метою подальшої безпечної реалізації кінцевому споживачу.

Для цього потрібні значні капіталовкладення, оскільки таке професійне обладнання для заморозки коштує чимало. Це спеціальні камери для охолодження ягід, конвеєрні лінії для сортування та подальшого пакування у фасувальні коробки або пакети.

Навіщо потрібні холодильні агрегати?

Окрім заморозки, є й інше обладнання – це холодильні агрегати компанії Frios з удосконаленими технічними характеристиками. Вони широко використовуються для охолодження та заморозки різних продуктів, відрізняються надійністю та тривалим робочим ресурсом.

Агрегати для охолодження класифікуються за різними критеріями. Наприклад, залежно від температурного режиму вони бувають низько-, середньо- та високотемпературними.

З урахуванням конструктивних особливостей компресора бувають герметичними та напівгерметичними, а також одно- або двоступінчастими. Холодоагент буває різним – це фреон, аміак, пропан, вуглекислота та ін.

Охолодження може бути повітряним чи водяним, а електропостачання – одно- чи трифазним. Холодильні агрегати виготовлені з нержавіючої сталі, тому вони міцні, надійні, довговічні та стійкі до корозійних процесів.

Вони енергоефективні та продуктивні, відповідають встановленим європейським стандартам якості та вимогам безпечної експлуатації. Завдяки збірно-розбірній модульній конструкції забезпечується просте та зручне транспортування, швидкий монтаж та демонтаж конструкції.

0
репостів
0
репостів