Як захистити свою квартиру від злодіїв

На перший погляд може здатись, що тема захисту власної квартири від злодіїв вже давно вивчена. Але за рахунок появи все більшої кількості засобів захисту, сучасних технологій щороку список усіх можливих способів регулярно поповнюється.

Охорона квартир має на увазі застосування комплексного підходу. Недостатньо встановити хороші замки, але при цьому забути про якість матеріалу, з якого були зроблені двері. Подбати про створення безпечних умов, можна не лише, створюючи різні «пастки» для злодіїв, а й також попереджаючи незаконне проникнення в квартиру.

Поширені засоби захисту квартири

Серед найпоширеніших способів захисту власного житла, які успішно використовуються вже протягом тривалого часу, слід зазначити:

  • Міцні металеві двері, а краще двоє дверей. Саме двері вважаються головним фізичним захистом між злодієм, який знаходиться зовні, та цінностями, що знаходяться усередині.
  • Якісні замки повинні мати складну конструкцію. Безумовно, зламати можна абсолютно кожен замок, але все залежить від кількості часу, який злодію доведеться витратити на цю процедуру.
  • Грати. Для квартир, розташованих на 1-2 поверхах знадобляться металеві грати, що унеможливлює проникнення злодія з вулиці через відкрите вікно.
  • Наявність собаки. Собачий гавкіт при відкритті замків може також налякати злодія, який не захоче ризикувати власним здоров'ям.

Все це допоміжні методи, якими можна та потрібно користуватися з метою захистити власне майно у квартирі. Однак для отримання 100% захисту необхідно застосовувати сучасні та вже давно перевірені варіанти охорони квартир за допомогою встановлених датчиків, камер відеоспостереження. Тому послуги пультової охорони користуються особливою популярністю серед клієнтів охоронної агенції Viking Lux.

Як працює пультова охорона квартир

Пультова охорона передбачає застосування великої кількості допоміжних елементів, які включені до її продуманої конструкції. Для проведення монтажних робіт рекомендується звернутися за допомогою до команди спеціалістів Viking Lux, які використовують наступні комплектуючі:

  • Датчики руху, що встановлюють у квартирі.
  • Система відеоспостереження, що складається з певної кількості камер (встановлюють усередині квартири та зовні – наприклад, на сходовому майданчику).
  • Датчики відкриття дверей, розбивання вікон та інше.

Принцип роботи пультової охорони базується на передачі сигналів тривоги завдяки тому, що спрацював один або відразу кілька датчиків (було помічено рух у квартирі, відкриті двері та інше). В результаті протягом 5 хвилин після сигналу на об'єкт виїжджає команда «вікінгів» з метою запобігти подальшому зламу замків або з метою затримання зловмисників до приїзду поліції. При цьому буде виконано основне завдання: захист квартири та всього майна. Щоб попередити злодія, рекомендується наклеїти на вхідні двері наклейку з інформацією про те, що у квартирі встановлено відеоспостереження та сигналізацію. Найчастіше така інформація відлякує зловмисників.

0
репостів
0
репостів