QA тестувальник та перспектива професійного зростання

18084Кар'єра в IT сфері - тернистий шлях, який дає можливість постійно навчатися, підвищувати кваліфікацію та постійно працювати у цікавих проєктах. Найпростішим способом проявити себе у цій сфері - розпочати навчання у галузі забезпечення якості (QA). Для цього є курси QA онлайн, суть яких полягає у навчанні та отриманні студентами необхідних знань та навичок для тестування будь-якого продукту деінде. Як стати справжніми професіоналами за короткий час і мати можливість пройти будь-яку вступну співбесіду, читайте далі.

Чи потрібен досвід для навчання QA?

Майбутній професійний фахівець QA тестуватиме готове програмне забезпечення на наявність багів, виправляє їх, якщо може, або ж відправляє до розробника на виправлення.

Кожному відомо, що для надійного будинку важливо правильно сформувати та встановити фундамент. Так і тут, базові знання у галузі тестування, які дають на курсах, зможуть надалі вивчати автоматизоване тестування. Навіть новачки, які зовсім не мали досвіду у такій сфері, зможуть опанувати QA.

Поряд з цим це курси дають можливість:

  • отримувати цінні поради, які допоможуть за короткий проміжок часу отримати професійні навички;
  • отримати всі необхідні знання, які знадобляться в першу чергу, в тому числі техніки та інструменти для вирішення поставлених завдань;
  • побачити реальні приклади тестування вже існуючих продуктів;
  • отримати покрокові інструкції, як застосовувати отримані знання на практиці;
  • допомогти у складенні вступних іспитів чи співбесіди в ІТ-компанії;
  • розвиватись та отримувати інструменти для побудови нової чи наявної кар'єри.

Для кого підійде програма курсу тестування?

Програма курсу Lemon School підійде для студентів усіх рівнів, людей, які бажають кардинально змінити сферу діяльності, а також тих, котрі хочуть отримати навички у сфері QA тестування та стати справжніми професіоналами.

Окрім того, для початку навчання є окремі вимоги до претендентів:

  • знання англійської мови - початковий рівень;
  • хороше знання персонального комп'ютера, незалежно від типу операційної системи;
  • творчий підхід до роботи, який допоможе у майбутньому створювати систему не лише за шаблонами.

В майбутньому отримані знання дадуть можливість бути тестувальником програмного забезпечення зі знанням в мережах, технологіях блокчейн, баз даних, мобільних та веб-додатках тощо.

Оскільки професія має попит наринку праці, вона добре оплачується та є перспектива росту. А різні завдання та проєкти будуть поглиблювати знання, даючи можливість вдосконалювати свої вміння. Тому на питання як стати професійним тестувальником, відповідь буде очевидною - постійно отримувати знання, які зараз можна отримати навіть вдома, онлайн, а також постійно практикуватись, застосовуючи їх на власному досвіді.

0
репостів
0
репостів