Як можна за декілька годин терміново осушити повітря у будь-якій кімнаті

У підвалі трапилась аварія і все затопило водою, яку відкачали, проте волога залишилась на стінах та підлозі. Під час будівництва треба продовжити ремонт, але штукатурний шар підсихає дуже довго. А найгірша ситуація – квартиру підтоплено і звільнитися від вологи ніяк не вдається, бо стіни «прихопили» вологу. У всіх цих випадках допоможуть надійні промислові осушувачі повітря Master, придбати які можна на сторінці https://vashklimat.com.ua/product-category/dehumidifiers/dehumidifiers-master/

На сайті компанії Ваш Клімат також можна придбати інше кліматичне обладнання всіх напрямків для вентилювання, опалення та кондиціонування.

Повертаючись до теми нашої розмови зазначимо, що осушувачі повітря – найефективніший засіб боротьби з надмірною вологою у таких випадах. І вони дійсно дають можливість за нетривалий час позбавитись вологих стін, підлоги або висушити стелю квартири. Розберемось як це вони роблять.

Як працює осушувач повітря

Щоб осушити приміщення, осушувачі повітря використовують найпростішу технологію, яка є водночас і ефективною – вони захоплюють повітря всередину внутрішньої сушильної камери. Там відбувається процес висушування, тобто відбирання, випаровування вологи із повітря. Наступна дія осушувача – концентрація потоку повітря і витіснення його під тиском. 

За такою технологією потужні осушувачі можуть працювати із номінальною потужністю в середньому 1000 куб.м повітря за годину. І осушувати за нетривалий час великі простори обсягом 1000 та більше квадратних метрів.

На що варто звернути увагу під час придбання

Один із найважливіших показників роботи осушувачів – діапазон вологості за якого прилад може працювати. Хороші герметизовані осушувачі можуть без проблем працювати майже у повністю вологому приміщенні із показником до 90% вологості.

Ще одна важлива для практичного застосування характеристика – ергономічність та портативність. Якщо осушувач потрібно перевозити на будівництво чи коригувати рівень вологості у підвальних приміщеннях, тоді звісно знадобиться мінімум три важливі характеристики для такого обладнання:

  • міцний і витривалий корпус;
  • наявність широких ручок, місць для підйому та транспортування;
  • швидке і просте підключення до живлення без особливих потреб і спеціального, додаткового конвертора чи трансформатора.

Оскільки більшість моделей осушувачів можуть працювати цілодобово без вимкнення, то варто звернути увагу і на можливість використання автоматизованого відводу води з сушильної камери. У простих моделях такої можливості немає і зазвичай відведення вологи відбувається зливом накопиченої води з ємності. У більш професійних і автоматизованих є можливість підключення помпи. Такий спосіб дозволяє не вимикати навіть на хвилину осушувач і максимально автоматизувати процес осушення.

0
репостів
0
репостів