Яке взуття має бути у літньому гардеробі дівчинки

hmgoepprod 5 36 10У літній період важливо не тільки підібрати максимально зручне та практичне взуття, а й підібрати таку кількість, аби дитині було комфортно гуляти, гратися і подорожувати. Так, дитяче взуття для дівчаток повинно бути ще й красивим та підходити під відповідне вбрання. Попри те, що літо - пора тепла та спеки, погода у цей сезон достатньо мінлива, тож лише босоніжок та кросівок може бути недостатньо.

Яке взуття знадобиться для літа?

Влітку важливо аби ноги дитини не пітніли та "дихали", адже це тепла пора року. Оптимальним вибором у цей період стане придбання:

  • босоніжок із закритою, відкритою п'яткою чи носком;
  • максимально відкриті та легкі сандалії - ідеально для спекотних днів;
  • взуття для пісочниці, басейну, пляжу - сабо чи в'єтнамки, шльопанці, мильниці, які не бояться води;
  • для прохолодних днів та вечорів - мокасини, відкриті туфлі або кеди;
  • для довгих прогулянок та активних ігор - кросівки дитячі для дівчинки;
  • у дощову погоду - гумові чоботи.

Найбільш часто та активно протягом літа будуть використовуватись босоніжки, адже їх можна одягати як на босу ногу, так і зі шкарпеткою. Таке взуття можна одягати під будь-що - плаття, спіднички, шорти, велосипедки, сарафани, комбінезони тощо.

5059189359558Якщо бюджет обмежений - можна обійтися однією парою сандалій, дитячими сабо та кросівками. Для виходу на святкові події краще обирати відкриті туфлі або балетки-мокасини, які дозволять ніжкам дихати та відчувати комфорт.

Основні критерії вибору босоніжок

Варіантів їх вибору є безліч - із закритим носочком та п'ятою буде оптимально для дівчаток, які роблять найперші кроки, аби сформувати правильну ходу та захистити ніжки від випадкових ударів та вивихів. Для старших дівчаток 5-7 років важливо обирати взуття ILoveMommy з зафіксованою п'яткою, адже діти у такому віці надзвичайно активні, а їх хода все ще формується.

0 02 05 cadbdee9902171da65efa5ee5f5f828519a011f871e0f0aedbe10abb91dddb00 9af5210177ec71e8При виборі босоніжок варто звернути увагу на такі критерії як:

  1. Особливості розвитку дитячих ніг: чи це має бути лікувальне, коригувальне взуття чи звичайне.
  2. Матеріали, з яких виготовлено взуття. Прийнято вважати, що натуральні матеріали - ідеально для дитячих ніг, особливо це стосується внутрішнього оздоблення. Така підкладка повинна добре поглинати вологу, це ж саме стосується й устілки. Якщо нога буде вологою, вона не буде добре фіксуватись та спричиняти виникнення мозолів, накопичення шкідливих бактерій. Для літа найкращі варіанти - шкіра, текстиль.
  3. Підошва - важливий елемент формування стопи. Тож, перш ніж купити взуття варто спробувати зігнути взуття рукою. Якщо підошва в міру гнеться - ідеальний варіант, якщо зовсім ні - ні в якому разі не варто обирати таку пару. Підошва має повторювати рухи стопи, а ще мати каблук аби дитина залишалась стійко на ногах і мала правильну ходу.
  4. Спосіб фіксації - ремінці, липучки, кнопки, шнурівки, блискавка. Обирати тут важливо під особливості стопи та зручність. Можна обрати модель зі шнурівкою та блискавкою з внутрішньої сторони, тоді батьки зможуть "підігнати" босоніжки під ногу, а одягати/знімати пару дитина зможе самостійно з допомогою бігунця. Також доки дитина не навчилась самостійно зашнуровувати взуття, то краще брати босоніжки на липучках для зручності.

Любов надихає дарувати дітям лише найкраще та найякісніше, тож до вибору літнього дитячого взуття потрібно ставитись відповідально. Варто пам'ятати, що дитячі стопи все ще ростуть та розвиваються, а значить воно має бути гнучким, не натирати, добре вбирати вологу та дарувати комфорт від щоденного використання.

0
репостів
0
репостів