Вплив якості перекладу на просування сайту

Сайт являється найдієвішим маркетинговим інструментом будь якого суб'єкту господарювання. Кошти на розробку та забезпечення функціонування сайтів не можна відносити до поточних витрат, це прибуткові інвестиції. В сучасних реаліях переклад сайтів на іноземні мови став ефективним капіталовкладенням та показником престижу підприємства.

Чим корисний переклад сайтів?

Просуваючи свою продукцію на міжнародний ринок, треба потурбуватися про підвищення якості спілкування з іноземними споживачами. З потенційним клієнтом треба спілкуватися зрозумілою мовою. Це прояв поваги та вимога часу. Відвідувачі ресурсу краще можуть оцінити переваги товарів, інформація про які надається рідною мовою. Збільшення ключових запитів сприяє покращенню рейтингу ресурсу в роботі пошукових систем. Вартість замовлення залежить від:
- мови перекладу сайту;
- рівня складності та тематики тексту;
- кількості сторінок ресурсу;
- наявності схем, графіків, таблиць, зображень;
- терміну виконання замовлення.

Виконання перекладу та локалізації сайтів в агентстві EVEREST

Про особливості роботи дипломованих спеціалістів бюро перекладів інформує портал https://everest-center.com/. Фахівці не тільки грамотно перекладають текст оригіналу, зберігаючи його смислову еквівалентність. Вони здійснюють локалізацію сайту, адаптуючи переклад до місцевих особливостей. Враховуються особливості регіону, соціальних, вікових, професійних груп споживачів.
Перекладач-локалізатор приділяє особливу увагу характерним для певної місцевості позначенням часу, дат, нумерації, одиниць виміру, символів, іконок, номерів телефонів, валюти тощо. Не залишаються без уваги місцеві звичаї, традиційні кольори. У своїй роботі спеціалісти EVEREST враховують:
- підбір ключових запитів іноземною мовою;
- якісний переклад контенту порталів;
- вичитку текстів носіями мови;
- адаптацію текстів під сайт.
Обов'язково перекладаються приховані елементи ресурсу, інтерфейс сторінок, контекстна реклама, мовна підтримка ресурсу.
Колектив агенції EVEREST здійснює переклади з /на 9 іноземних мов. Замовники отримають найкращі переклади додатків, програмного забезпечення, web-сайтів, CRM (система управління відносинами з клієнтами), правил та умов користування сайтом. Професійна робота команди перекладачів EVEREST допоможе збільшити ефективність просування товарів через інтернет-простір.

0
репостів
0
репостів