Рекомендації, як вибрати дитяче взуття

Обізнані батьки, розуміючи важливість питання формування правильного опорно-рухового апарату, регулярно вимірюють розмір та об’єм ніжки, щоб забезпечити нормальний фізичний розвиток дитини. Питання, як вибрати дитяче взуття стає актуальним практично щосезону. І кожна пора року передбачає певні нюанси в його рішенні.

Детермінанти пошуку взуття

Як правильно вибрати дитяче взуття для активного малюка, котрий не всидить на місці і хвилини? Походи до магазинів стають справжніми випробуваннями нервової системи батьків. А результат не завжди позитивний.

 

Спеціалісти рекомендують взяти на озброєння досвід поколінь:

  1. Розмір. Вимірявши довжину та повноту стопи, неодмінно треба добавити певний запас для забезпечення нормального росту ніжки, особливо у дітей до 8 років. Саме до цього часу з м’яких хрящиків і суглобів формується стопа людини. Це найважливіше врахувати при вирішенні, як вибрати дитяче зимове взуття, адже устілка має бути на один чи півтора см більше з урахуванням утеплення.
  2. Зручний спосіб фіксації. Зрозуміло, що малеча до 2 років потребує допомоги дорослих при обуванні та роззуванні. Старші ж дітки мають самостійно принаймні намагатися це зробити. На поміч прийдуть застібки – змійки з великим язичком та липучки. Деякі моделі зручно взувати завдяки вставкам-резинкам, та вони не мають бути високими.
  3. Температурний режим. Чоботи для хлопчика та дівчинки на міжсезоння та зимовий період відрізняються типом утепленням та матеріалом верхньої частини і підошви (та її товщини і форми).
  4. Стильний фасон. Чоботи для дівчинки зазвичай вибирають яскравих кольорів, старші дітки-хлопчики користуються певним баченням дрес-коду в класичних для сильної статі відтінків – чорних, коричневих та сірих. Та юні модники впевнено крокують і в зелених, червоних та інших чобітках. Тож колір йде в певній залежності від віку та статті дитини. Важливо, аби обрана модель гармонійно поєднувалася із іншими речами у гардеробі юних модників та модниць.

 

Відповідаючи на запит, як правильно вибрати дитяче взуття, треба й продумати сам процес покупки. Ходити магазинами з дитиною не лише незручно, а й небезпечно: діти можуть загубитися чи підхопити якусь хворобу від оточуючих.

Надійний інтернет-магазин дитячого одягу в Україні I love mommy пропонує ще й повний спектр взуття на будь-який вік дитини та всі сезони. Відомі бренди гарантують високу якість продукції. А магазин має зручний та продуманий сервіс щодо пошуку, подачі заявки безпосередньо через сайт та доставки, підходящим клієнту способом.

0
репостів
0
репостів