Популярні рішення автоматики для розпашних воріт

Розпашні ворота є доволі поширеними традиційними елементами організації виїздів та проїздів, а автоматика для розпашних воріт стане найкращим рішенням, адже вона зробить експлуатацію конструкції набагато зручнішою. Елементи приводів провідних моделей є довговічними (передбачають часту експлуатацію) та міцними, а керувальні блоки - функціональні і надійні.

Є багато виробників комплектуючих розпашних воріт, проте продукція перевірених виробників - https://rvcompany.in.ua/avtomatika/dlya-rozpashnyh/ - завжди вирізняється довговічністю, захищеними електричними з’єднаннями, здатністю безперебійно функціонувати при низьких температурах. Зазвичай вони оснащені  системою розблокування при аварійних ситуаціях та працюють безшумно. Зручний та надійний міні-пульт забезпечує додаткову комфортність, а ручні механізми керування дозволяють оперувати у випадку проблем із електропостачанням. 

Автоматика ALUTECH для розпашних воріт AMBIO (двостулкових)

Стильний дизайн комплектуючих розробила італійська студія, а конструкторське рішення щодо кронштейнів дає змогу встановити елементи без зварювання. Вони ж, в свою чергу, виготовлені з відмінною якістю і точністю.  

Нижній поріг робочої температури становить до -30°С (без нагрівального елемента), проте його можна розширити і до -40°С (з нагрівальним елементом).

Автоматика воріт працює у діапазоні напруги 160-270 В, а завдяки механічним упорам із механізмом кінцевих вимикачів стулки у кінцевому положенні точно позиціонуються.

Комплектуючі розпашних воріт COMUNELLO

Зазначена автоматика для воріт володіє наступними перевагами:

  • Металеві частини механіки привода;

  • Безшумна робота при значних навантаженнях;

  • Простота монтажу та експлуатації;

  • Наявні товари з механічними кінцевими упорами, а також і електронними кінцевими вимикачами;

  • Довговічність забезпечується корпусом-моноблоком, виготовленим із алюмінію та з полімерним  покриттям задля максимальної довговічності при будь-яких погодних умовах;

  • Присутня опція аварійного розблокування;

  • Електричні з’єднання є абсолютно захищеними;

  • Високу точність роботи забезпечують механічні кінцеві вимикачі, як і зручність сервісного обслуговування. 

 В залежності від моделей, що зазвичай пропонується - Abacus 224, Abacus 300, Abacus 500 ( https://rvcompany.in.ua/avtomatika/dlya-rozpashnyh/ ) - максимальна ширина стулки воріт може сягати 2,2 м, 3 м або ж 5 м відповідно. В свою чергу, стулка воріт може мати максимальну вагу 300 та 500 кг.

Приводи для розпашних воріт AN-MOTORS серії ASW-розпашні

ASW5000KIT - це комплект розпашної автоматики, що користується попитом для встановлення приватних воріт. Доцільно купити таку автоматику для воріт середньої та важкої ваги (допустима максимальна вага стулки воріт - 500 кг, а максимальна ширина становить 5 м) із середньою інтенсивністю експлуатації.

Вказана автоматика не “боїться” перепадів напруги і прекрасно працює у вітряних регіонах. Ступінь захисту оболонки елементів - IP54.

Важільні приводи серії ASW для розпашних воріт AN-MOTORS

В свою чергу, автоматика на ворота ASW4000KIT - важільного типу. Вона має вигідну ціну та оптимальну якість для приватних воріт середньої ваги, водночас забезпечуючи належну надійність. Приводи є простими в установленні та при сервісному обслуговуванні. 

Переглянути детальну інформацію та отримати необхідну консультацію щодо автоматики для розпашних воріт можна на сайті Ролетно-воротної компанії - https://rvcompany.in.ua/avtomatika/dlya-rozpashnyh/. Вона більше 20 років займає провідне місце в регіоні щодо встановлення ролетних систем, автоматичних воріт та обслуговування приводів й іншої автоматики.

0
репостів
0
репостів