Солодких снів!

bruitРозслаблюючий сон дуже важливий

Науково-технічний прогрес приніс багато змін та інновацій у наш сучасний світ. Механізація полегшила нам щоденну роботу, але це не означає, що наше життя стало без напруги. На роботі чи в приватному житті майже кожен стикається з різними труднощами та проблемами, подолання яких вимагає багато енергії і часто призводить до нервозності та занепокоєння. Після довгих, виснажливих робочих днів ми організовуємось, і наша нервова система потребує як відпочинку, так і релаксації. Глибокий, спокійний сон необхідний для нашого організму для регенерації та для мозку для обробки подій та подій та їх впливу на нас. Стрес і напруга часто ускладнюють або неможливо заснути, або якщо нам все-таки вдається заснути, ми неспокійні, насторожені. Розслаблюючий сон - це обов’язкова умова здоров’я, адже якщо ми не можемо цього забезпечити, ми прокидаємось втомленими, втомленими вранці. Тривала втома може призвести до стресу, головного болю, поганого настрою, високого кров’яного тиску, серцево-судинних та травних проблем, а також захворювань. Наша імунна система ослаблена, наша здатність запам’ятовувати та концентруватися погіршується, наша шкіра старіє, і набагато більше шкідливих наслідків для нашого фізичного та психічного стану.

Як створити ідеальні умови для сну? -Поради для глибокого сну


1., Однією з найважливіших умов оптимального відпочинку є наявність якісного, пружного ліжка та матраца, а також використання постільних речей та подушок із шкіряного матеріалу. Одягніть зручний бавовняний одяг для сну для повноцінного сну.
2. Часто провітрюйте спальню! Завжди тримайте повітря свіжим і чистим!
3., Наскільки ми можемо, проводимо якомога більше часу на свіжому повітрі протягом дня.
4. Не нехтуйте і регулярними фізичними вправами! 5-7 годин після обіду - найкращий час для тренувань.
5. Також зверніть увагу на температуру у вашій спальні, бажано не занадто жарко в кімнаті, де ми присипляємо голови. Ідеальна температура - від 16 до 20 градусів Цельсія.
6., за 1 годину до сну, більше не вживайте важку їжу, алкоголь та напої з кофеїном!
7. Приємний душ або ванна розслабляє і освіжає, що також сприяє спокійному сну.
8. Намагайся лягати спати до півночі!
9. Не рекомендується дивитись телевізор, фільми, мобільні телефони чи комп’ютери перед вечірнім відпочинком, оскільки вібруючі вогні заважають мозку та викликають неспокій.
10. Занадто мало або занадто багато сну теж не є здоровим. Приблизно 6-8 годин (якщо мова йде про глибокий і справді розслабляючий сон), сон є найбільш ідеальним. Дрімота вдень не повинна тривати більше 1 години.
11. Шум з вулиці або сусідів заважає відпочити. Гавкання автомобілів, робочих машин, собак або гучна сварка сусідів може запеклити наші ночі. Навіть тихе, спокійне, менш зайняте середовище проживання не позбавлене шуму. Шуми займають більше часу, щоб заснути і збільшити кількість вправ під час сну. На щастя, для цього вже є рішення. Ми можемо розмістити звукоізоляційні панелі на стінах, звукоізолюючі штори перед вікнами, а акустичні килими на підлозі, завдяки чому ми можемо значно зменшити неприємні шуми та шуми. Ці акустичні елементи виготовлені із спеціальних матеріалів, які завдяки своїй структурі ефективно поглинають звук, тому вони чудово підходять для звукоізоляції, а завдяки своєму вимогливому дизайну вони також є естетичними аксесуарами для дому.

Спи, як колода!


Стрес і тривогу можна назвати народними захворюваннями сучасності. На додаток до психічних та духовних симптомів, їх несприятливий фізичний вплив може мати серйозні наслідки для здоров'я. У нашому постійному, напруженому повсякденному житті важливий мирний, гармонійний відпочинок та спокійний нічний сон. Rumore e insonorizzazione

0
репостів
0
репостів