Коли гості от-от прийдуть: подаємо на стіл швидко та смачно

66666Мабуть, у всіх буває така ситуація, коли ввечері ви прийшли додому, після важкого робочого дня і тут вас застає дзвінок друзів, що вони компанією вирішили прийти до вас на вечерю. Дзвінок, як грім серед ясного неба, кожну господиню вмить піднімає зі зручного дивану в пошуках відповіді на питання: а як швидко подати на стіл смачні страви? Варіантів є декілька - приготувати самостійно, або ж розслабитися та довірити приготування вечері професіоналам.

Що можна приготувати швидко?

У холодильнику кожної одеської господині завжди знайдуться декілька інгредієнтів для приготування швидких закусок та салатів. Проте, якщо часу замало, то https://timeout.od.ua/salati-i-zakuski/ швидко прийде на допомогу, адже від часу замовлення до доставки страв до замовника в середньому піде стільки ж часу, як на приготування декількох салатів - 30-60 хвилин. Що можуть приготувати швидко та смачно:

  • салати - з телятиною; куркою та ананасом по-Тайськи; з ніжним крабом; салат Чука;
  • боул - з лососем у Азіатському соусі; з куркою кускусом і горіховим соусом
  • севіче з морепродуктів;
  • тартар - з тунця; з лососем і авокадо; сет "Тартар".

Оплатити замовлення можна як карткою, так і при отриманні страв від кур'єра.

"Аварійний" список продуктів

У всіх бувають випадки несподіваних візитів гостей, тому варто подумати про так званий "аварійний" список продуктів, який може виручити в непередбачуваних ситуаціях. Тож варто подбати про запас:

  • консерви овочеві - зелений горошок, солодка кукурудза, мариновані грибочки, оливки, квасоля, огірки, помідори або ж лечо. Більшість з цього переліку - домашня консервація, яка чудово вирішує проблему закусок. Якщо ж немає - купити, адже зберігати їх можна довго;
  • консерви плодових - персики, ананаси, мікс фруктів, компоти. Також довго зберігаються і чудово підійдуть до столу;
  • заморожені напівфабрикати - тісто дріжджове чи листове, основа для приготування піци, пельмені, вареники, ковбаски та шпикачки, овочеве асорті для приготування гарячих салатів, нарізана картопля фрі, крабові палички і так далі;
  • консерви м'ясні, рибні - різноманітні паштети, суфле, тушкування.

Якщо ж запаси не встигли зробити - не біда, адже ресторани настільки швидко приготують ваше замовлення, що не доведеться довго чекати. До прикладу, одеський онлайн-ресторан TimeOut запропонує клієнту швидке приготування салатів та закусок з можливістю безкоштовної доставки. Звичайно, є мінімальна сума замовлення, однак клієнт зажди зможе оцінити якісний сервіс ресторану, а ще зручність оформлення замовлення - не потрібно покидати затишну оселю, професійні кур'єри зроблять очікування максимально недовготривалим. Тож радо зустрічайте гостей, а ресторан подбає про смачні страви на вашому столі.

0
репостів
0
репостів