Шафа-купе в інтер'єрі: як за допомогою меблів змінити простір

Без системи зберігання не обходиться жодна квартира. Але вони займають багато місця і не завжди дозволяють раціонально використовувати простір. Щоб зберегти дорогоцінні метри, використовують шафи-купе. Вони місткі і функціональні, а розсувні двері не займають зайвий простір. Як зробити шафу-купе функціональним предметом інтер'єру? При грамотному підході він дозволить не тільки зберігати велику кількість речей, але й поліпшити геометрію кімнати.

Планування квартири як критерій вибору

Шафи-купе підбираються під існуючий інтер'єр і повинні гармонійно поєднуватися з іншими предметами меблювання. І в пошуку конструкції, яку можна назвати бездоганною, необхідно враховувати планування квартири.

За допомогою кольору фасаду і форми шафи можна коригувати простір, розширити або звузити його. Горизонтальні лінії візуально збільшують ширину кімнати, а вертикальні — підіймають стелю. Керуючись такими особливостями, можна підібрати модель для вузької або просторої кімнати.

Головна перевага дзеркального фасаду — візуальне збільшення простору. Такі моделі стануть інструментом розширення простору в маленькій спальні або квадратному невеликому коридорі. Але не варто ставити їх в кінці довгого передпокою.

Створення цілісної картини

Шафа-купе повинна органічно поєднуватися з іншими предметами меблювання в кімнаті, матеріалами або дверима. Важливо, щоб елементи не «випадали» із загальної картини. Що врахувати при виборі системи зберігання:

  • колір;
  • розміри;
  • матеріали;
  • стиль.

Прекрасне рішення — продовження малюнка, який вже є в інтер'єрі, на фасаді. В цьому випадку шафа стане невід'ємним елементом кімнати. Він може об'єднати в собі матеріали і відтінки, які використовувалися в дизайні.

На пошуки — в «Дубок»

Незважаючи на великий вибір конструкцій, знайти ідеальний по всіх параметрах варіант шафи-купе — непросте завдання. Якщо вам потрібна не просто система зберігання, а предмет, який доповнить інтер'єр кімнати, відвідайте інтернет-магазин меблів «Дубок» https://www.dybok.com.ua/. Компанія співпрацює з кращими брендами (VIPmaster, MebelStar, Білоцерківська меблева фабрика (БМФ) і ін.), пропонує велике розмаїття продукції для облаштування кімнат.

Клієнти відзначають привабливі ціни (на 5% нижче, ніж у конкурентів), високий рівень обслуговування, вигідні умови покупки в розстрочку, можливість виготовлення моделей за індивідуальними параметрами. Компанія пропонує послуги доставки і збірки. Щоб конструкція не пошкодилася в процесі транспортування, її можна упакувати в дерев'яну обрешітку. Це забезпечить впевненість, що товар буде доставлений в цілості.

Функціональність, стильний дизайн, першокласна якість — в конструкціях, які є в каталозі, ідеально все. Це товари для тих, хто не шукає компромісів і обирає для свого будинку найкраще.

 

 

0
репостів
0
репостів