Що потрібно знати про види ставок у букмекерських конторах?

77777Швидкі гроші отримати реально, як от з допомогою ставок на спорт у букмекерській конторі https://100betz.com/ru/, адже саме такий вид азартних ігор став найбільш популярним за останні роки. Тож, ви не тільки вболіваєте за свою команду, а й отримуєте вигоду з гри.

На які види поділяють ставки на спорт?

Перш за все варто розуміти, що гравець може робити ставки на спорт як до гри, так і під час неї. Тобто за часом є ставки прематч, тобто до гри та live - по ходу гри.

Якщо розглядати найбільш популярні ставки букмекерів, то розрізняють:

  • ординар - це одинарна ставка, яка робиться на очікуваний гравцем результат матчу.
  • експрес-парі має декілька виходів різних поєдинків. Специфіка і його безперечна перевага - перемноження між собою всіх включених в купон виходів, що в кінцевому результаті формує підсумковий коефіцієнт;
  • система - комбінація експресів заданого гравцем розміру з обраних виходів. На відміну від експресів, гравець тут має право на помилку, яка зменшує прибуток, однак залишає гравцеві шанс на виграш;
  • ланцюжок - набір ординарів на різні поєдинки, їх послідовність вказує сам беттер. Ординари розраховуються один за одним при умові, що перша подія не виявилася програшною і на рахунку ланцюжка є сума більше нуля.

Який вид ставки на спорт обрати?

Дуже часто таке питання ставить собі кожен гравець, який тільки розпочинає працювати з букмекерськими конторами. Складність вибору не випадкова, адже кожен з видів ставок має свої плюси та мінуси. Тому краще обирати ситуативний підхід і використовувати конкретний варіант там, де це буде найбільш вигідно. Наведемо прості приклади з практики гравців, що ставлять на спорт:

  • якщо є спортивна подія з непоганим коефіцієнтом і високою прохідністю, то в такому разі не потрібно щось придумувати і краще обрати ординар;
  • коли гравець знає декілька класних виходів, але з низьким коефіцієнтом, тоді варто обрати їх в експрес-парі;
  • в тому випадку, якщо беттер має на прикметі три-п'ять хороших виходів з високим коефіцієнтом, але в кожному з них трохи сумнівається, то варто зупинити свій вибір на системі;
  • в обставинах, коли гравець має обмежений бюджет, але хоче поставити на декілька матчів одночасно, то в такому разі виручить ланцюжок.

Звичайно який вид ставок обрати - справа кожного, однак не варто поспішати та робити все на гаряче серце. Обдумайте всі варіанти, ставте покроково і тоді кожен гравець буде мати гарний результат - і команда виграє, і бюджет не постраждає.

0
репостів
0
репостів