Замовлення одягу з США: нюанси, про які потрібно знати

Українським модникам сьогодні доступні будь-які брендові речі з США. Одяг зі Сполучених Штатів Америки широко представлена в фірмових інтернет-магазинах, наприклад, Victoria's Secret, Michael Kors, Ralph Lauren, Zara, або на мультибрендових торгових майданчиках, типу Amazon або 6pm.За адресою npshopping.com/ru/catalog/clothes ви знайдете прямі актуальні посилання на кращі американські сайти одягу і ознайомитеся з покроковим алгоритмом замовлення. Але для того, щоб зробити дійсно успішну і вигідну покупку, варто дотримуватися кількох простих правил.

Не втрачайте пильності

Рада, актуальний в усі часи. Уважно читайте опис речі, завжди звіряйте свої мірки з таблицею розмірів і звертайте увагу на відгуки та запитання інших користувачів. Особливість американського промислового ринку полягає у відсутності єдиної системи розмірів. Одяг з США маркується відповідно до власних уявлень виробника. Речі з різних лінійок одного бренду з однаковим маркуванням на ярлику можуть не збігатися за розміром.

Звертайте увагу на знижки

У США регулярно влаштовують розпродажі. Тут пропонують реальні і надзвичайно привабливі знижки. Відкладайте вподобані речі і стежте за акціями. Крім офіційних державних свят або Чорної п'ятниці, американські продавці влаштовують розпродажі по безлічі приводів. Досвідчені шоппери уважно стежать за виходом нових колекцій, знаючи, що залишки попередньої лінійки продаватимуть за зниженою ціною.

Багато продавців пропонують знижки на доставку по США або здійснюють її безкоштовно. У різних рітейлерів умови можуть відрізнятися: одні пропонують безкоштовну доставку при покупці декількох товарних позицій або замовленні на певну суму, інші - в конкретні дні або годинник.

Довірте міжнародну доставку надійному перевізнику

Величезна відстань, що відділяє нашу країну від США, викликає побоювання в українських шопперов. Багато переживають, що товар загубиться в дорозі або його потрібно чекати надто довго. Крім того, далеко не всі американські компанії працюють із закордонними клієнтами. Однак ця проблема легко вирішується: за допомогою форвардингового сервісу NP Shopping від «Нової пошти Глобал» ви зможете зробити замовлення в практично будь-якому магазині США, Китаю, Великобританії та Польщі. Сервіс надає адресу партнерського складу на території, що цікавить країни. За цією адресою прибуде посилка з магазину, після чого її переправлять в Україну. Міжнародна доставка займає від восьми робочих днів, а забрати замовлення можна з найближчого відділення «Нової пошти».

Врахуйте можливі додаткові витрати

Не забувайте про митні правила. Якщо вартість посилки становить менше 100 євро - можна обійтися без додаткових платежів. Ввезення більш дорогих товарів обкладається ПДВ - 20% від різниці між ціною посилки і безмитним лімітом. У разі, якщо вартість покупки становить понад 150 євро, необхідно доплатити митний збір - 10% від перевищеній суми.

0
репостів
0
репостів