Вибираємо одяг для сну

Часто спеціалісти розповідають, як правильно облаштувати спальню, вибрати постільну білизну чи ліжко. Тепер варто обговорити ще одну тему, яка стосується комфортного сну. Щоб забезпечити собі приємний сон і радісне пробудження, варто правильно підібрати нічний одяг.

Що важливіше – гарно чи зручно

Найкращий варіант – ці два поняття поєднати і на це є декілька причин:

  • лише гарно. Жінка може вибрати для себе одяг для сну, де буде присутнє “скляне” кружево, фурнітура великих розмірів, штучний шовк. Ці нюанси можуть спровокувати часте пробудження посеред ночі, червоні сліди і ін.;
  • лише зручно. Ніяка жінка не буде в захваті від нічної сорочки, яка на декілька розмірів більша, або старої розтягнутої футболки. Позитивні емоції може викликати гарна акуратна піжама. Чи варто позбавлять себе такої радості?

Краще поєднати в своєму одязі для сну від Secret AngeL дві якості – естетичність і практичність. Перша – добавить вам позитиву, а друга – забезпечить комфортний сон.

Одяг для сну, його види

Тепер варто обговорити основні моменти, на які рекомендують звернути увагу. Що саме вибрати на ніч – білизну, піжаму чи нічну сорочку? На вибір впливає багато факторів – стать, діти, їх наявність,а також можливі родичі в домі.

Зазвичай влітку чоловіки люблять спати в боксерах, щоб їм було комфортно. Можуть також використовуватись подовжені брюки. В зимовий період вони одягають на ніч піжаму. Тут все просто.

Для жінок вибір значно більший:

  • нічні сорочки. Якщо правильно підібрати модель, то одяг не буде сковувати рухів чи натирати. Крім того, такий варіант досить гарно виглядає на жінці і робить її ще привабливішою;
  • піжами. Комплекти можуть складатись з закритих джемперів, футболок, майок, довгих штанів або шортів. Все буде залежати від пори року;
  • довгі футболки. Варто купляти моделі, які будуть на декілька розмірів більші, ніж зазвичай;
  • нижня білизна. Для літнього періоду цей варіант ідеальний, однак кожен вибирає для себе;
  • без одягу взагалі. Такий варіант досить сексуальний і приємний, однак лише для літа.

Рекомендації від спеціалістів

  • Одяг для сну повинен бути якісним, варто його регулярно міняти. У випадку використання штучних матеріалів волога не має можливості випаровуватись. Тому від синтетичного одягу краще відмовитись зовсім. В натуральній піжамі шкіра буде дихати і менше потіти. Що стосується дешевих барвників, то вони можуть залишати сліди на тілі.
  • Варто звернути увагу на запах виробу. Ми проводимо кожну ніч в нічній сорочці або піжамі (це близько 8 годин). Тому не потрібно купляти речі, які можуть бути насичені додатковими хімічними речовинами.
  • Вдягатись потрібно згідно сезону. Влітку можна спати взагалі без одягу, в білизні або легкій майці. Остання може бути виготовлена з таких матеріалів: натуральний шовк, ситець, бавовна. В зимовий період варто надати перевагу моделям, виготовленим із бавовняного трикотажу, фланелі або байки.
  • Чи можна спати в білизні? Якщо жінка має пишний бюст, тоді їй потрібен обов'язково підтримуючий бюстгальтер. Однак краще вибрати моделі, де немає кісточок і пуш-ап. В інших випадках спеціалісти рекомендують вибрати легкий топ і труси.
  • Не варто купляти моделі одягу для сну, зроблені повністю із кружева. В них буде незручно. Для підкреслення жіночності краще вибрати на ніч варіанти з бавовни або атласу, де буде невелика окантовка кружевом.
  • Деяких діток залишають спати зовсім без одягу. Це можливо по відношенню до немовлят, які ще носять підгузники. А старшим діткам рекомендують вдягати хоча б звичайні трусики, виготовлені із бавовни. Така деталь буде їх захищати.

Кожен може підібрати той одяг для сну, який забезпечить комфортний сон і легке пробудження в хорошому настрої.

0
репостів
0
репостів