Оренда автомобіля: особливості та поради

Прокат автомобілів - досить популярна і добре відома водіям послуга. Багато хто з них вже особисто оцінили всі переваги оренди. Зрозуміло, що жоден, навіть новенький і гарний орендований автомобіль не зможе замінити власної улюбленої машини. Проте можливість прокату легкового автомобіля дозволяє обрати найбільш зручний вам транспортний засіб з найрізноманітнішими характеристиками. Важливо розуміти, що пропонують автосалони, і які є спецпропозиції оренди авто в Дніпрі.

Як обрати автомобіль з сайту прокатів

500x375 5d4c30f17d484Найпростіший варіант вибору оренди авто - переглянути автомобілі на сайті: можливо, там пропонують щось, максимально схоже, на вашу машину, або ж авто, яке ви вже водили, чи щось новеньке, що б хотілося спробувати. Так ви вирішите питання за мінімальний час. Якщо ж здається, що «все не те», доведеться підійти до процесу більш вдумливо:

  • гроші. Оцініть, скільки реально ви готові витратити на оренду. Можливо, корисним буде почати перегляд з розділу акцій і спецпропозицій, щоб заощадити, а може бути, ви дозволите собі розкішний автомобіль в люксовій комплектації.
  • місткість. Одному водієві цілком достатньо компактного салону, для сім'ї з дітьми і речами знадобиться щось містке і з великим багажником, а якщо потрібно перевозити велику компанію, варто вибирати щось з кросоверів, наприклад, семимісну модель.

Два ці фактори зазвичай є основоположними. Хвилюватися про рік випуску і технічний стан авто немає потреби: у компанії з якісними послугами всі автомобілі переважно не старші двох років; за ними ретельно стежать механіки, так що ви просто отримаєте готовий до їзди автомобіль.

На що варто звернути увагу, вибираючи авто напрокат500x375 5cfe333f70df4

Деякі фактори при виборі автівки напрокат є не надто важливими, але при цьому можуть вплинути на настрій водія. Так, наприклад, сервіс з оренди авто в Дніпрі, робить весь нудний процес оренди приємнішим завдяки швидкому оформлені при мінімальному пакеті документів. Оплата таксі до місця оренди або підгін авто до аеропорту і вокзалу - це хороший бонус. Або ж можливість компанії “Автопрокат BLS” оренди легкового автомобіля без застави у Дніпрі робить для них значно більший попит. Крім того часто такі сервіси можуть запропонувати прокат машин з водієм, оренду дитячого крісла і GPS-навігатора.

Поради, які допоможуть при оренді автомобіля

  1. Якщо ви керуєте авто менш як рік, або ви молодше 21 року, то вам можуть відмовити в оренді.
  2. Беручи машину, обов'язково огляньте її на предмет пошкоджень і подряпин. Сфотографуйте і просите задокументувати вади співробітника компанії.
  3. Здавайте машину безпосередньо співробітнику, інакше згодом вам можуть приписати пошкодження постфактум.
  4. З'ясуйте, як ви повинні діяти в разі ламання машини. Про всі проблеми повідомляйте орендодавцю.
  5. У разі запізнення, попередьте про затримку - можливо, вам вдасться уникнути додаткової плати.
  6. У день здачі машини відведіть час на те, щоб помити авто і заправити бак.
0
репостів
0
репостів