На що звертати увагу при виборі міжкімнатних дверей

Почуття затишку, комфорту і стилю - це те що ми очікуємо від нашої квартири, будинку або офісу. Важливу роль в цьому відіграють міжкімнатні двері. Як правильно вибрати і яку міжкімнатні двері, в цій статті ми відповімо на найпопулярніші питання.

Рано чи пізно кожен з нас стикається з капітальним ремонтом квартири, будинку або офісу. Оновленням інтер'єру. Виникає багато важливих питань, такі як: як правильно вибрати міжкімнатні двері, як вірно заміряти дверні прорізи, які типи дверей бувають. Маганиз Двері Білорусії допоміг нам розібратись у всіх цих питаннях

Отже, почнемо з розміру двері:

Розмір двері, безпосередньо залежить від дверного отвору .Більшість дверей, що випускаються в даний час, відповідає стандарту висота 2000 мм. Але є деякі моделі, висота 2100 мм. Тому цей параметр вимагає обов'язкової перевірки.

Для Вашої зручності, ми наводимо приклад стандартних розмірів міжкімнатних дверей, з урахуванням габаритів дверного полотна і необхідних для його установки прорізів. 

Купити стандартні міжкімнатні двері, завжди вигідніше і економніше, в порівнянні з виготовленням дверей під замовлення. У нас великий вибір якісних і красивих міжкімнатних дверей.

Найчастіше зустрічаються "неправильні" або нерівні дверні прорізи, для того що б зробити вірні виміри і не помилитися, треба зробиви вірні виміри. 

Наступний параметр вибору дверей в кімнати - їх конструкція, яка повинна бути максимально якісними і функціональними, при цьому чудово "вписуватися" в Ваш інтер'єр.

Є три основних типи дверей:

  • класичні одностулкові розсувні двері
  • класичні двостулкові розсувні двері
  • розсувні двері
  • складні двері
  • митників
  • та інші

Класичні двері - це найпопулярніший варіант міжкімнатних дверей. Можуть бути одинарними або подвійними. Розрізняються за способом відкривання.

  • з лівим відкриванням, при відкриванні її на себе петлі розташовані зліва і полотно рухається за годинниковою стрілкою;
  • з правим відкриттям - якщо петлі розташовані праворуч і при відкриванні на себе полотно рухається проти годинникової стрілки.

Які саме краще вибрати двері ліві або праві, залежить від розташування і габаритів приміщення (кімнати) Тут потрібно враховувати велика чи маленька кімната, де вимикачі світла, розетки і нюанси вашого дизайну.

Далі переходимо до зовнішнього вигляду двері. Повні або засклені.

В цьому плані міжкімнатні двері діляться на: повні або глухі, частково засклені, повністю засклені.

Вибираючи їх для різних кімнат, є кілька простих правил, наприклад, глухі двері, добре підходять для приміщень з хорошим освітленням, для дитячих кімнат (це безпечно і практично) Прекрасна модель міжкімнатних дверей для дитячої кімнати - Сімплі, практична, якісна, легко перефарбовувати колір .

Засклені двері рекомендуються для темних кімнат, в яких мало світла або маленькі вікна.

Часткове засклені двері підходять для ванних кімнат, найчастіше використовують візерункове, матове скло. Вибір скління дуже великий, тут основний параметр вибору - ваші уподобання і відповідність вашого інтер'єру.

Вибираючи міжкімнатні двері в квартиру, будинок або офіс, ви повинні покладатися на свій смак і бюджет. Професійну консультацію Вам можуть дати майстра по установці, вони підкажуть вірні розміри і способи установки.

0
репостів
0
репостів