Захищені телефони: у будь-яких умовах з відмінним зв’язком

Захищені телефони

Сучасні смартфони мегафункціональні. Вони служать нам не лише телефоном, а й фотоапаратом, зв’язком з Інтернетом, пошуковим пристроєм, програвачем музики тощо. Але чим більше функцій, тим частіше ми його використовуємо, тим швидше він розряджається і цим стає менш надійним. Особливо, якщо людина активна, любить багато подорожувати та захоплюється екстремальним туризмом. У таких випадках найкращими друзями стають захищені телефони. Це прилад, якому не страшні ні глибина водойми, ні падіння з висоти, ні значні перепади температури середовища. Він завжди ловитиме мережу у найбільш віддалених куточках і не вимкнеться у найвідповідальніший момент.

Переваги захищених телефонів

Більшості моделей захищених смартфонів або телефонів має наступні переваги:

  • ударостійкий водонепроникний прогумований корпус;
  • гучний динамік;
  • значна маса;
  • акумулятор великої місткості і, отже, тривалий час автономної роботи;
  • наявність корисних функцій (рація, GPS, ліхтарик і ін.).

Багато запитають: «Навіщо потрібен такий телефон, адже для зв'язку цілком підійде і звичайна модель?». В цілому, звичайний телефон цілком підійде для активного відпочинку. Але ось серйозні удари або занурення в воду, що не рідкість, наприклад, під час риболовлі, він навряд чи переживе. Можна, звичайно, використовувати спеціальний водонепроникний чохол для телефону, але він все одно не зрівняється за рівнем захищеності з протиударною водонепроникною моделлю.

Різні протиударні мобільні телефони легко переживуть падіння на камені, у воду та інші неприємності. Під час відпочинку це дуже важливо, тому що в деякі моменти зв'язок може бути життєво необхідна. Наприклад, перебуваючи в лісі на самоті, ви пошкодили ногу і не можете далі йти. Кричати і кликати на допомогу марно - вас навряд чи хтось почує. Залишається тільки викликати допомогу телефоном, який ви могли пошкодити, наприклад, при падінні. Саме тому варто віддати перевагу захищеним телефонами (краще з вбудованою рацією), які не підведуть в складній ситуації.

Особливості захищених телефонів

За збереження водонепроникного протиударного телефону зазвичай можна не турбуватися, він переживе найсуворіші випробування. Ступінь захищеності кожної моделі зазвичай позначається як IP67, де перша цифра означає ступінь захищеність від пилу, а друга - від води. Чим ці цифри більше, тим кращою ступенем захищеності володіє пристрій.

Зазвичай водонепроникні мобільні телефони відрізняються значним часом автономної роботи, яке може обчислюватися тижнями. Це і зрозуміло, підзарядити пристрій під час відпочинку не завжди можливо. Тривалий час роботи досягається за допомогою батареї збільшеної місткості, через що водонепроникний телефон досить важкий. Звичайно, крім батареї значною масою володіє і «броньований» корпус пристрою.

Різні виробники захищених телефонів чималу увагу приділяють якості зв'язку пристрою. З огляду на, що телефон часто буде використовуватися в умовах поганого покриття мережі, якість зв’язку є важливим чинником. Всі подібні пристрої мають повноцінний антенний модуль, тому гарною якістю зв'язку можуть похвалитися не тільки кращі захищені телефони, але і бюджетні моделі. За якістю зв'язку в умовах недостатнього покриття захищені пристрої майже завжди перевершують навіть дорогі телефони і смартфони. Для ще кращого зв'язку можна взяти захищений телефон на 2 сім-карти, який при правильному виборі операторів, забезпечить вас зв'язком практично у будь-якому місці.

0
репостів
0
репостів