Чаванпраш - унікальний профілактичний засіб для вашого здоров’я

Всім давно відома істина - краще хворобі запобігати, ніж потім лікувати. Тобто той, хто свідомо піклується про своє здоров’я і вживає профілактичні засоби, в результаті практично не хворіє і значно економить на ліках, які варто було б купувати при лікуванні. Аби взимку не підхопити вірусів чи застуди, фахівці рекомендують вживати Чаванпраш.

Чаванпраш - еліксир здоров’яdabur chyawanprash 1

Чаванпраш - це традиційний індійський засіб, який складається з різних компонентів та трав, що допомагають зміцнити імунітет та покращити захисні функції здоров’я людини. Чаванпраш містить аж п’ятдесят компонентів. В суміші вони мають унікальну дію і в результаті впливають на людину як:

  • антиоксидант,
  • протизапальна речовина,
  • омолоджуюча суміш,
  • відновлювальний засіб.

Складники Чаванпраш

Як вже зазначалося вище, Чаванпраш складається з 50 компонентів. Проте головними з них є наступні.

  1. Амла є головним складником Чаванпраш. Вона має високий вміст вітаміну С. Допомагає очистити кров, підвищити гемоглобін, нормалізувати рівень цукру у крові.
  2. Харітакі - рослина, що допомагає активізовувати захисні функції організму, аби запобігати розвитку хвороб.
  3. Дашамул - ще один унікальний інгредієнт, який впливає на нормалізацію  нейроендокринної системи. Також цей складник ефективно діє при лікуванні хвороб з гормональними порушеннями.
  4. Бхуміамла - цінний компонент Чаванпраш, що діє як протизапальна властивість, а також допомагає поліпшити стан роботи печінки та нирок.
  5. Шатавари - фітогормони, які впливають як омолоджуючий засіб, лікує від безпліддя, нормалізує діяльність статевих органів.

Перерахувати усі складники, їхні корисні властивості та цілющу дію складно. Оскільки кожен інгредієнт є дуже вдало підібраний і дійсно chavanprash ayurvedicheskij eliksir zdorovya 8допомагає позбутися негативних впливів на організм людини. Чаванпраш корисний кожному, бо допомагає практично у всіх напрямках: від зміцнення імунної системи, до поліпшення концентрації уваги  та покращення розумових здібностей. Придбати цілющий засіб Чаванпраш можна в магазині аюрведи в Україні на їхньому офіційному сайті в мережі Інтернет.

Способи застосування та протипоказання

Фахівці рекомендують приймати Чаванпраш щодня впродовж 3-х місяців на рік, але не великими порціями. Для дорослих буде достатньо 2 чайні ложки двічі на день. Дітям в середньому 1 чайна ложка двічі на день. Найкраще засіб розсмоктувати у роті за пів години до приймання їжі. Запивати Чаванпраш рекомендують теплою водою, чаєм чи молоком.

Протипоказань Чаванпраш практично немає. За винятком індивідуальної непереносимості компонентів, або при підвищеній кислотності шлунку.

0
репостів
0
репостів