Як наростити вії в домашніх умовах

Є дівчата, яким від природи пощастило мати гарні та пишні вії. Їм не обов’язково наносити макіяж, бо очі в них і так виразні. Іншій частині прекрасної половини природа не подарувала такого бонусу. Доводиться докладати зусиль, аби виглядати красивіше.

Сучасні салони краси дають можливість скористатися безліччю пропозицій щодо покращення зовнішнього вигляду очей. Вам можуть запропонувати нарощення вій, фарбування чи навіть ламінацію. Але не завжди вдається виділити час на процедуру у косметолога, або ж отримати дійсно якісний та бажаний результат. Тому творити красу свого обличчя можна просто у власному домі. Для цього достатньо закупити усі необхідні для цього приладдя. Тут на допомогу може прийти сайт master-new.com.ua/resnicy-i-brovi.

Знімок екрана о 15.58.04

Які інструменти потрібні?

  1. Контейнер для штучних вій. Це може бути місткість на 25 або 50 мм і вміщає приблизно 1 грам вій.
  2. Знежирювач.
  3. Аплікатори у вигляді палички з м’яким наконечником для знежирення, нанесення ремувера або праймера.
  4. Закріплювальні матеріали для знерухомлення нижньої повіки з віями. Це можуть бути колагенові подушечки, тонкі патчі, або ж навіть клейка стрічка чи звичайний лейкопластир.
  5. Пінцет для накладання вій.
  6. Клей. Для перших самостійних процедур краще обрати безбарвний. vmdrgr 320x230.jpg.pagespeed.ce.7tU22RVXST

Останній матеріал для нарощування вій є найважливіший. Бо від його якості в цілому залежить якість процедури. Напевно, не дуже буде приємно, якщо через день ваші вії посиплються. Тому приділіть вибору клею більше уваги.

З чого розпочати процедуру?

Спершу очистіть ваші очі від будь-якої косметики. Гарно вмийтеся теплою водою. Ніяких кремів наносити на повіки не потрібно. Оскільки перед нарощування вії навпаки треба знежирити.

Ваші руки теж повинні бути гарно вимиті та знежирені.

Коли підготувати ваші очі та руки, видавіть частину клею на гладку поверхню. Це може бути фольга, або картонка.

Підготуйте штучні вії, щоб їх зручно було брати пінцетом та макати у клей.

Якщо все готово, можна приступати до нарощування.

Берете пінцетом вію, опускаєте її кінчик у клей та прикладаєте до основи вашої натуральної вії. Намагайтеся притримувати повіку, на якій проводите нарощування, щоб не моргати і не зіпсувати процес. Таким чином приклеюєте і наступні вії.

Важливо, починати процедуру потрібно з зовнішнього кута ока, рухаючись до перенісся. На зовнішньому куточку приклеюються найдовші волоски, у центрі — середні, а у внутрішньому куточку — найкоротші.

0
репостів
0
репостів