Які меблі купувати для маленької квартири

Коли ви купували свою квартиру, вважали себе найщасливішою людиною. Своя! Нехай маленька, не дуже простора, потребує ремонту, але своя! І тільки коли почали обставляти квартиру меблями, зрозуміли, що в маленькій квартирі це потрібно робити дуже обережно.

Виявилося, що передпокій у Вашій квартирі настільки малий, що купити меблі для передпокою саме ту, яку хотілося спочатку, нереально. Потрібно буде задовольнятися тим, що не загородить прохід і впишеться в невеликий кут.

В принципі, це не страшно. Ну і що, що меблі не ті. Ваша маленька квартирка не перестала від цього бути Вашим улюблениою затишною оселею. Просто в такій квартирі необхідно буде обстановку продумати більш ретельно, благо, що в магазині ideko.com.ua чудовий вибір меблів для апартаментів будь яких розмірів.

Поради щодо вибору меблів

Припустимо, використовувати для розміщення речей не просто шафи, а кутові шафи купе. Вони більш місткі. А розсувні двері дозволять заощадити простір.

Ще непогано було б задіяти в оформленні та обстановці висоту приміщення. Наприклад, якщо це дитяча, ставте не два ліжка дітям, а одне двоярусне. Можете так само використовувати в інтер'єрі стелажі, настінні полки і високі, до стелі, шафи з антресолями.

Взагалі, вибираючи меблі для малогабаритної квартири, потрібно уникати громіздких меблів. Краще придивіться до модульних меблів. Можливо, деякі модулі Вам зовсім ні до чого. Тоді їх купувати і не потрібно. Чим модульні меблі і хороші - вони навіть при неповній комплектації виглядають гармонійно.

А що ж робити з малесенькою кухнею? Адже тут і готувати їжу потрібно, і годувати домочадців. А якщо поставити обідній стіл і кухонний гарнітур, то навіть удвох буде досить тісно. Знову-таки, керуємося все тими ж правилами. Задіємо висоту. Якщо повісити навісних шафок побільше, то не потрібно буде купувати етажерку для посуду. Більш того, крупи і спеції теж можна буде зберігати нагорі. Значить, одного кухонного столу буде достатньо, щоб приготувати їжу.

Тепер обідній стіл. Не потрібно купувати великий, навіть якщо сім'я Ваша аж ніяк не маленька. Буде набагато зручніше купити обідній стіл книжку. Поки Ви готуєте, його можна складати. Тоді Ви не будете постійно спотикатися об нього. А коли обід готовий - розкривати і кликати улюблену сім'ю за стіл. За таким столом можна не тільки домочадців нагодувати - ще й гостей, що прийшли привітати з новосіллям, помістяться.

А в дружній компанії дорогих друзів і люблячої сім'ї зовсім неважливо, маленька квартира або велика. Головне, що на душі тепло і затишно.

0
репостів
0
репостів