Як правильно підібрати одяг великого розміру

На жаль, зайві кілограми псують життя не тільки жінкам у віці, а й молодим дівчатам. Звичайно стежити за собою і своїм здоров'ям потрібно. Однак чекати схуднення і одягатися в безформні балахони, яке як, і не любити себе при цьому - не можна.

Складність підбору одягу на фігуру великого розміру, звичайно є. Дизайнери не заморочуються в масі своїй і шиють мішки, що не роблять стрункішою, а роблять фігуру ще більш масивною.

Однак і зараз знайти безліч модних і красивих речей великого розміру можна, ось для прикладу сайт з хорошим вибором оверсайз речей https://ninele-style.com/catalog/all, головне правильно підійти до вибору. Перш за все визначимося, як правильно це зробити і на що звернути найпильнішу увагу.

Пропорціі

Це перше, від чого вам потрібно відштовхнутися. У будь-якого типу фігури є свої слабкі і сильні місця. Підкреслити переваги - ваша мета, приховати недоліки - ваше завдання. Перш за все зробіть все, щоб врівноважити силует. Якщо стегна масивні, робіть об'ємним верх, акцентуйте талію, приховуйте стегна. Якщо ваші ноги гарні, підкресліть їх, якщо груди хороші тим більше, а великий живіт - ховайте. 

Утяжка

Ось що візуально псує образ і силует, так це обтягування фігури, що має зайві кіло. Особливо уважно підбирайте білизну, вона не повинна врізатися і упиватися, створювати додаткові складки, стягувати і підтягувати правильно. В одязі завжди вибирайте полуобтягаючі фасони, А силует. Закривайте невдалу зону під пахвами, робіть ставку на декольте.

Колір

Забудьте постулат про те, що чорний робить стрункішою, ніякому кольору це не під силу. Стрункішою робить правильний фасон. Тому носіть яскраві речі, не бійтеся кольору. Він робить образ більш свіжим і легким. Головне, щоб речі були за розміром і з правильним принтом, врівноважені в образі. Якщо вибираєте яскраву спідницю, то намагайтеся до неї надягати закритий верх.

Принт

Тут все просто: середня вертикальна смуга - найвдаліший варіант принта. Контрастна широка горизонтальна - невдалий. Відмовтеся від принтів середнього і занадто великого розміру. Просто великий і дуже дрібний принт привертає на себе увагу, відволікаючи від недоліків. Взагалі однотонний одяг виглядає на фігурі плюс сайз виграшніше, виняток - вертикальна смуга. 

Тканина

Це основа для створення стрункого силуету хоча б візуально, і головне правило - тканина повинна бути щільною! Забудьте про трикотаж, віддайте перевагу шовку. Креп, якщо вам хочеться струмуючого ефекту. Також забудемо про всі варінати пухнастих матеріалів. Трикотажний кардиган змініть на подовжений жилет, наприклад. 

Щільна натуральна тканина, джинса, бавовна - ось ваш правильний вибір. Крім того завжди робіть вибір на користь якості, хороші речі великих розмірів знайти не так легко.
Ще один важливий момент - матова тканина краще блиску.

Дотримуючись цих нескладних правил при виборі одягу, ви незабаром помітите як змінився ваш гардероб в кращу сторону, а ви стали легше, витонченіше і молодше.

0
репостів
0
репостів