Приклади товарів, які вигідніше купувати в США

Ви вже мабуть чули про те, що деякі товари вигідніше купувати в США, а не в Україні. Для цього є багато причин, і найвагомішою є нестабільна економічна ситуація в нашій країні. Додають вогню і перекупники, які встановлюють ціни, які більш ніж в два рази вище від початкових. І начебто все просто: знаходиш товар в американському магазині, замовляєш, і тобі надсилають його поштою. Так, так це і працює, але в деяких випадках тільки якщо ти живеш в США.

Якщо шукаєш ebay доставку в Україну, то може виявитись, що таких пропозицій одиниці, або ж пропонують доставку, яка може обійтися дорожче, ніж сам товар.

Сьогодні ми розповімо про декілька товарів, які вигідніше купувати в США. Цю добірку ми підготували спільно з easyxpress.com.ua - сервісом з доставки покупок зі США.

Джинси

Ти напевно в курсі, що джинси, які ми купуємо в магазинах, коштують набагато дорожче, ніж аналогічні в Штатах. Як приклад візьмемо джинси від Levi's моделі 501 Original Fit Jeans. В американському сторі вони стоять 69,50 доларів (по акції - 49,98). У нас же джинси 501 Original Fit Jeans можна купити за 100 доларів без акції, і за 80 - по акції.

Розумний годинник

Розумний годинник - це, на нашу думку, дуже зручна штука. З його допомогою можна приймати дзвінки, читати СМС і повідомлення в соціальних мережах, стежити за своїм здоров'ям, встановлювати будильник, вести календар і так далі. Думаємо, Apple Watch не потребує представлення, адже саме Apple ввела моду на такі девайси, які дозволяють практично не діставати смартфон з кишені. У нас за Apple Watch Series 4 просять 500 баксів, тоді як в Штатах їх вартість становить 399 доларів.

Відеокарта

За останній рік, завдяки зростанню популярності Майнінгу як засобу заробітку, серйозно виросли і ціни на комп'ютерні комплектуючі, особливо на відеокарти, які і без того коштували пристойно, особливо на нашому ринку. Тільки зараз ціни почали поступово приходити в норму, але, незважаючи на це, купувати відеокарти за кордоном все ще набагато вигідніше, ніж в Україні. Як приклад наведемо відеокарту ASUS GeForce RTX 2080 на 8 гігабайт. Ціна на Newegg становить 840 доларів, що на наші гроші одно 21500 грн. Найнижча ціна в Україні становить 999 доларів, а середня - 1100.

Черевики

Навіть в офіційних магазинах ціни можуть відрізнятися в залежності від обраного регіону. Якщо не віриш, то ось тобі приклад одного і того ж бренду, але тільки один сайт американський, а інший - український. На американському сайті Timberland черевики Men's 6-Inch Premium Waterproof Boots стоять 190 доларів. Той же виробник, український сайт - і тут вже черевики коштують 300.

Ювелірна прикраса

Якщо ти хочеш подарувати своїй дівчині брендову прикрасу, то не поспішай йти в ювелірний магазин поруч з будинком - подивися на зарубіжних майданчиках. Наприклад, можеш вибрати мінімалістичну срібну підвіску у вигляді серця Tiffany Charms Heart Tag. Тут, до речі, та ж ситуація, що і з Timberland. На офіційному американському сайті підвіска коштує 100 доларів, у нас - 130

Куртка

Як приклад ми вибрали куртку від бренду Tommy Hilfiger моделі Stripe Hooded Windbreaker. І тут та сама ситуація, що і з Timberland і Tiffany Charms. В офіційному американському магазині куртка коштує 230 доларів. В українському магазині вона коштує 330 доларів.

Як це все доставити в Україну

Деякі з перерахованих магазинів не мають доставки в Україну або роблять це за досить велику суму. Загалом, не дуже-то капіталісти з США люблять український ринок. Але є варіант доставити посилки недорого за допомогою компанії easyxpress, яка має адресу в США, куди приходять твої покупки, а після відправляються в будь-яку країну світу.

Після реєстрації ти отримуєш свою персональний адресу в США безкоштовно і можеш використовувати її для оформлення покупок в інтернет-магазинах США, які вимагають ZIP-код.

Варто зазначити, що такий варіант відправки підходить не тільки для магазинів, які не доставляють товари в Україну, але і для тих, які дають можливість доставки, але це коштує або як товар, або навіть дорожче. Відправляючи товари через компанію easyxpress, ти можеш заощадити значну суму, особливо якщо будеш об'єднувати покупки.

Якщо ти ще не замовляв товари в подібних компаніях, то коротко розповімо, в чому суть цієї послуги: ти замовляєш кілька товарів на адресу компанії easyxpress, вони приходять на її американський склад, де їх пакують у одну загальну посилку. Одну велику посилку відправити набагато вигідніше, ніж кілька маленьких.

А тепер про ціну. Доставка літаком в Україну цією службою обійдеться тобі в суму $8.95 за кілограм, що при загальній вартості товарів більш ніж в 100 доларів зробить відправку посилки за допомогою компанії easyxpress більш вигідною, ніж стандартною службою доставки, яку надають магазини.

Відзначимо, що прийом посилок з магазинів, об'єднання покупок і відправка здійснюється компанією безкоштовно. Також тобі не доведеться платити податки на покупки, так як адреса для прийому твоїх посилок знаходиться в безподатковому штаті Делавер. 

Ну і про швидкість доставки в компанії easyxpress.com.ua. Вона займає від 4 до 7 днів. Стандартні поштові служби впораються з цим за час від двох тижнів. Розрахувати вартість і швидкість доставки товарів ти можеш за допомогою калькулятора на сайті компанії. Рекомендуємо тобі зареєструватися на сайті, щоб компанія easyxpress нагадала тобі про початок розпродажів і ти не пропустив можливість придбати товари за ще вигіднішими цінами.

До речі, якщо тобі ніколи займатися оформленням покупки, то у сервісу easyxpress є послуга «викуп товарів». Ти вибираєш товар в інтернет-магазині або у кількох продавців, надсилаєш посилання оператору сервісу, оплачуєш покупки в особистому кабінеті, і все. Далі все за тебе зроблять фахівці, які добре володіють англійською мовою і знають тонкощі взаємодії з американськими магазинами. Оператори оформлять покупки і повідомлять, коли ти зможеш відправити їх зі складу компанії в Україні. 

0
репостів
0
репостів