5 порад, які допоможуть краще підготуватися до весілля

Весілля - це завжди трепетний момент, тож важливо, аби хвилювання не завадило приготуванням до свята. Весільний портал Girko.net склав список із п’яти пунктів, які допоможуть вам зібратися та зробити всю підготовку швидкою і приємною. 

  1. Розплануйте весь день похвилинно. Те, що на перший погляд здається неможливим, допоможе вам зорієнтуватися в прогалинах організації. Плануючи поступово усі процеси від ранкового підйому для вчасної зачіски з макіяжем до приїзду в ресторан та зустрічі гостей. Ви зможете порахувати, чи вистачає вам часу на ту чи іншу частину святкування та вирішити цю проблему заздалегідь, аби день весілля не перетворився у шалений марафон.  
  2. Пишіть списки! Саме чіткий перелік справ, покупок та всіх найпотрібніших контактів допоможе зробити все вчасно та гарантує, що ви не забули нічого важливого. З найпотрібніших: список розсадки гостей за столами, перелік необхідних речей для РАЦСу чи вінчання, а також список усіх покупок до весілля. Звичайно, варто зробити і список витрат, правильно розділити весільний бюджет.
  3. Найміть весільного організатора. Пошук організатора поки не має широкого попиту серед наречених, однак його присутність робить свято для вас у кілька разів приємнішим. Весільний організатор - це саме та людина, яка візьме на себе клопоти з пошуку рестораном, ведучим, відеооператором та іншими підрядниками. Він зможе запустити всі процеси та прослідкувати за всіма етапами церемонії, аби весілля пройшло на найвищому рівні.
  4. Виділіть час для сну. Це саме той пункт, яким найчастіше нехтують усі наречені. Намагаючись встигнути все і навіть більше, наречений та наречена забувають, що найголовніші на святі вони. Безсонна ніч обов’язково відіб’ється на обличчі та загальному відчутті втоми, тож розплануйте день так, аби мати достатньо часу для відпочинку.
  5. Отримуйте задоволення від власного весілля! При плануванні весілля кожна пара орієнтується на гостей, намагаючись обрати найкраще меню, комфортну музику, веселі розваги, однак це свято - для наречених. Не переймайтесь через дрібниці в оформленні чи забуту десь вазу, адже цей день буває лише раз в житті. Ваше весілля повинно бути блискучим!

 

0
репостів
0
репостів