Як жінці оригінально носити краватку?

Хто з жінок не бажає виглядати оригінально, розкішно та вибагливо. А на допомогу приходить не тільки красива одежа, але і різні аксесуари, і навіть з чоловічого гардеробу, бо краватка, про яку піде мова у цій статті, хоч вже давно і універсальний атрибут, але з самого початку ще у відомостях про Древній Єгипет та Китай розказується, що схожі пов’язки на шию з тканини носили тільки чоловіки. І як напевно ви знаєте, завдяки герцогині Луїзі де Лавальер, яка була фавориткою короля Людовика XIV, галстук з часом стали носити і жінки, бо вона в той час придумала носити шийну хустку, але пов’язувати її на шию у вигляді бантика, згодом таке пов’язування перетерпіло змін, але і досі є вузол краватки названий в честь герцогині – лавальер. І якщо вже краватка є у розпорядженні у жіночому гардеробі, то чому б її не носити оригінально?

Галстук, як альтернатива ременю

Ремінь дуже популярний у тенденціях моди 2019 року, причому модно носити ремені з різних матеріалів, як з тканини, так і шкіри. Звичайний класичний галстук по свої формі дуже нагадує смужку тканини, особливо якщо вибрати модель біль вузького крою, ці галстуки часто називають скінні. Галстуки скінні можна заправити у петлі для ременя і зав’язати будь-яким довільним варіантом чи скріпити красивою брошкою, або можна атрибут одягти поверх плаття, блузки чи піджака. Більш складною варіацію носіння краватки замість ременя, може бути коли галстук доповнити пряжкою.

Прикраса на сумку або портфель

Сьогодні часто можна побачити на сумках чи портфелях невеличкі брелоки чи шовкові платки, вони додають таким виробам індивідуальності. А чому б не спробувати оздобити портфель чи сумку краваткою? Як по нам, то дуже цікава ідея, тим паче, що вибрати можна галстук класичного виду у вигляді смужки або краватку-метелик. Галстук-метелики виготовляються з дуже різноманітних матеріалів:

  • льону;
  • деніму;
  • бавовни;
  • оксамиту;
  • шовку;
  • шкіри та іншого.

Часто галстуки у вигляді бантиків оздоблюють бісером, бусинками та блискітками, що робить їх цікавим та яскравим аксесуаром для жіночого образу.

Пов’язка або резинка на голову

Пов’язка на голову дуже зручний та екстравагантний аксесуар для жінки, адже він дозволяє прибрати волосся і виглядати дуже розкішно. Такі пов’язки робляться на резинці або на зав’язках, тому замість неї з легкістю можна вибрати тонкий галстук і пов’язати його на голову довільним способом на свій смак. Крім того, зав’язавши звичайний високий хвіст галстук можна обкрутити у місці резинки та зробити таку звичайну зачіску більш оригінальною.

Якщо ви налаштовані експериментувати та бажаєте відрізнятись своїм стилем, то ці варіанти носіння краватки саме для вас. А загалом не забувайте про такий чудовий аксесуар як галстук, адже він допоможе зробите ваші образи оригінальнішими та захоплюючими. А прекрасні моделі жіночих краваток ви знайдете тут: https://tie.com.ua/galstuki/zhenskie/.

0
репостів
0
репостів