Чи варто купувати меблі в інтернеті?

Покупками через всесвітню павутину зараз складно когось здивувати. Інтернет-магазин - це прекрасна можливість отримати необхідне вам, не залишаючи офісу або будинку. Можна ознайомитися з характеристиками потрібної вам речі, переглянути каталоги товарів, почитати відгуки споживачів або отримати від консультантів важливу інформацію.

Купити меблі через інтернет сьогодні так само легко, як і всі інші товари. Тим паче, що асортимент в нашому місті не такий великий.

Багато хто думає, що доставка буде коштувати дуже дорого, але якщо ось поглянути на сайт ZLATAMEBEL, то м'які меблі в Шепетівці доставити дешево, та ще і виявляється, що націнка в шепетівських офлайн магазинах в рази більша. Ви не витрачаєте час і при цьому економите свої гроші - в роздрібних мережах діють всілякі націнки і накрутки, а от інтернет-магазинам не потрібно включати в кінцеву вартість товару націнку за оренду залів та зарплату численним продавцям.

Та і опис на сайтах не обмежується ціною і фотографіями - поважаючі себе виробники пропонують покупцям докладні технічні характеристики: механізми, матеріали, розміри, принцип дії.

10 переваг покупки меблів через інтернет

  1. Просто і зручно. Щоб придбати вподобане ліжко або диван, не потрібно об'їжджати салони міста в пошуках підходящої моделі. Інтернет економить дорогий час покупця: каталоги доступні 24 години на добу, 7 днів на тиждень цілий рік, так що можна не поспішаючи вибирати коли хочеться.
  2. Економія часу і сил. Переїзди, пробки, відвідування низки магазинів - від цього дуже втомлюєшся як фізично, так і морально. Купівля через всесвітню павутину стомлює значно менше, та й привід для розладу менш вагомий: подумаєш, не знайшлося на одному сайті потрібної моделі крісла - можна перейти на інший, а ось якщо за день ви обійшли десятки магазинів, то це вже інша справа.
  3. Повнота інформації. Відвідувачі інтернет-магазинів завжди можуть дізнатися про товар все, що хочуть. Перш ніж зробити замовлення, можна прочитати масу корисної інформації, подивитися фотографії. Багато магазинів мають і роздрібні торгові точки, де можна вживу побачити товар, який сподобався, а вже потім робити вибір на його користь.
  4. Психологічний комфорт. Що вас найбільше дратує в звичайних магазинах? Нескінченні черги, натовпи покупців, відсутність вільних продавців-консультантів або, навпаки, занадто нав'язливий сервіс, втомлива дорога назад. Купівля в інтернет-магазині проходить в спокійній обстановці: в режимі онлайн ви можете отримати відповіді на ваші запитання, ніхто не докучає настирливими порадами, які не спонукає придбати непотрібну річ, що не чинить тиску. Якщо чогось немає на складі, можна залишити заявку, і вас поінформують, коли обрана меблі надійде в продаж. Зручно, практично і покупцеві спокійніше!
  5. Зниження затрат. Замовлення в інтернет-магазинах, таких як  ЗлатаМебель обійдеться дешевше. Ціна нижче за рахунок того, що в неї не включені зарплати персоналу, оренда залу, надбавки посередників. Якщо ви шукаєте економічний варіант, то придбання елементів інтер'єру через мережу інтернет - це те, що потрібно.
  6. Зручність оплати. Торгові мережі пропонують вибрати оптимальний варіант оплати обраного товару: кредитна карта, банківський або поштовий переказ, накладений платіж (при доставці кур'єрською службою), електронні гроші.
  7. Анонімність. Ніхто не дізнається про те, що ви зробили покупку, якщо ви самі не захочете поділитися цією інформацією. Реєстрацію можна зробити під будь-яким ім'ям, а дані, зазначені в накладній, залишаться між вами та інтернет-магазином.
  8. Різні способи замовлення. В інтернет-магазині зробити покупку можуть всі категорії громадян: деякі з нас в силу сором'язливості не можуть нормально спілкуватися з продавцями, не варто забувати і про людей з обмеженими можливостями. За допомогою електронної пошти або онлайн форми замовлення можна зробити покупку і не обтяжувати себе довгими розмовами з консультантом.
  9. Зручна доставка. Багато магазинів пропонують доставку меблів, а значить, покупцеві не потрібно шукати і замовляти вантажне таксі, оплачувати послуги вантажників. Після оформлення замовлення співробітники інтернет-магазинів привозять ваше придбання додому або в офіс в обумовлений час.
  10. Великий вибір. В інтернеті безліч інформаційних ресурсів, так що і асортимент вражає. У магазинах запропонована меблі як російських, так і іноземних виробників в різної цінової категорії. Залишається тільки вибрати модель, яка буде ідеально відповідати вашим вимогам. У мережі завжди можна знайти бажане, навіть якщо ваші смаки неординарні і екстравагантні.

Як бачите, переваг у покупок онлайн дуже багато, це сучасне рішення проблеми пошуку і вибору нових меблів.

Ризики і як їх уникнути

Багато людей побоюються купувати що-небудь через інтернет - бояться, що їм можуть попастися неблагонадійні продавці, та й товар, представлений в онлайн-каталогах, не можна оглянути або помацати. Щоб не попастися в руки шахраїв, ретельно перевіряйте координати обраного магазину: чи дійсно він існує, почитайте відгуки про мережі, відвідайте форуми. Якщо все благополучно, заздалегідь запитайте у консультантів про доставку та оплату, що діють на даний момент знижки.

Коли ви отримуєте товар, перед тим, як підписати акт прийому-здачі, варто оглянути привезену меблі на наявність дефектів. Тільки якщо ви не маєте претензій до виробника, розпишіться в документах і оплатіть замовлення. Вдалих вам покупок онлайн!

0
репостів
0
репостів