Кейси та колчани Legend для тих хто практикує стрільбу з лука

Популярність стрільби з лука в Україні далеко не така велика, як, наприклад, в США та Південній Кореї. Якщо мова заходить про полювання з луком - в Україні про це майже нічого не чутно, але ось до спортивної стрільби з лука українці все ж таки проявляють інтерес.

Тим хто практикує стрільбу з лука, або колись зацікавиться почати її практикувати може стати в нагоді якісне спорядження для стрільби з лука американського бренду Legend. 

Legend - це не просто красива назва бренду і красивий зовнішній вигляд товарів, в першу чергу це високоякісні спорядження та аксесуари для стрільців з лука, розроблені згідно рекомендацій професійних стрільців з лука і виготовлені з сучасних і довговічних матеріалів. Legend Archery - це спорядження від якого лучник безсумнівно буде задоволений. Також Legend це виробник, який йде шляхом еко-майбутнього і не використовує ПВХ у своїх виробах.

Legend Archery наразі здебільшого спеціалізується на виробництві спорядження для захисту, як стрільця так і луку та стріл останнього.

legend bow cases

Чохли для лука Legend

Зберігання та транспортування луків є обов'язковими завданням, з яким зустрічається кожен лучник, а чохли та валізи компанії Legend Archery повністю вирішують ці завдання. Модельний ряд чохлів та валіз Legend чималий, і кожен стрілець з класичного луку, а також з блочного луку, зможе підібрати для себе найбільш підходящий варіант. 

Legend розробила чохли для луків, які зручні для транспортування луків, стріл та супутніх аксесуарів і речей, при тривалих піших переміщеннях, в автівках, а також для транспортування в літаках.

Серед найбільш популярних моделей чохлів для луку можна назвати наступні:

  • Atom Hybrid Roller Case - валіза-кейс для вигнутого луку (класичного луку);
  • Legend Superline Bow Case - чохол-кейс для блочного луку, який можна носити не тільки як сумку, а і як рюкзак;
  • Legend XT 720 Backpack - рюкзак для вигнутого луку.

Майже всі чохли розроблені таким чином, щоб забезпечити протиударний захист луку, а для захисту від води використовується водостійкий нейлон.

Валізи та кейси для луків Legend доступні в різноманітних кольорах, і це безумовно надає індивідуальності кожному власнику. 

quivers legend

Колчани для стріл Legend

Колчани Legend перевірені на довговічність та комфорт багатьма лучниками, як мисливцями, так і професійними спортсменами. І здається, що кожен з власників  отримує задоволення від свого колчана від Legend Archery, всі відгуки покупців продукції Legend позитивні. 

Колчани Legend Archery розроблені так, що лучники, лівші і правші, будь-якої статури можуть носити та використовувати їх протягом усього дня. Також конструкція колчанів і можливість їх зручного носіння дозволяють підвищити швидкість виймання стріл.

Такі колчани, як Legend XT 420 Field Quiver та Legend XT320 Recurve Bow Hip Quiver явлюяться хітами продажів по всьому світу.

Кейсами, колчанами та іншими аксесуарами Legend користуються лучники по всьому світу. Здебільшого, всі товари Legend замовляють на Amazon, у локальних дилерів та в офіційному інтернет-магазині legendarchery.com компанії Legend Outdoor Industries.

0
репостів
0
репостів