Якісні органічні добрива

Сьогодні виростити екологічну продукцію дуже легко, особливо якщо на допомогу приходять органічні добрива. З ними не тільки підвищується родючість грунту, а ще й врожайность культур природним шляхом. Саме таким органічним добривом є біологічний органо-мінеральний комплекс ЯРОС, до складу якого надходять живі мікроорганізми природного походження та цілий комплекс мінеральних додатків. Оскільки ЯРОС це рідина, яка повністю розчиняється у воді, то для приготування живильного засобу потрібна відстояна вода без хлору.

Якісні органічні добрива завжди готуються на основі природних компонентів, для їх приготування не використовуеться хімічний синтез та опромінювання. Саме таким є ЯРОС і йому довіряють з кожним роком все більше українців. До складу ЯРОСу надходять тільки живі бактерії та еколотрофічні групи мікроорганізмів. Саме ці складові приймають участь у трансформації всіх необхідних для рослин речовин. Саме це добриво відновлює склад грунту та стимулює розвиток рослин.

Дія ЯРОСу на рослини та грунт

Обираючи органічне добриво ЯРОС, землеробець обирає багато переваг, які:

- покращують родючість грунту і відновлює його мікрофлору;

- змінюють структуру грунту на найкраще, результатом чого є підвищення вологоємності та його пухкість;

- сприяють нормалізації кислотності грунту, в наслідок чого він відновлюється;

- забезпечують рослини поживними речовинами. Активізується фіксація азоту, мобілізація фосфору, поширюється місткість мікро-макро елементів в легкодоступній формі;

- підтверджують природне походження засобу, бо при його виробництві не використовується хімічний синтез та опромінювання.

Вже понад 17 років продукція ЯРОС вражає своїми здібностями землеробів. За цей час не один гектар землі було оброблено та відновлено. Продукція компанії ЯРОС має навіть сертифікацію в ЕС, яку підтверджено за висновками європейських інстанцій.

Органічне добриво ЯРОС повністю безпечне для тварин і людей. Працювати з цим щзасобом завжди легко й безпечно. Оскільки концентрат добрива це рідина яка повністю розчинна у воді, то його й розводять у воді, видержуючи основні пропорції.

Для приготування розчину не потрібно багато часу. Берем відстояну воду без домішок хлору, додаєм у відповідних пропорціях концентрат, не розмішуючи чекаєм 7 хвилин. Засіб готовий до використання. Можна не хвилюватися щодо передозування, бо цей засіб безпечний.

На сторінках інтернет магазину iaros.com.ua можна придбати ЯРОС у різних дозуваннях та об’ємах. До уваги замовників представлено флакони на 250 мл, 1 л, 20 л. Оформити замовлення завжди можна за допомогою менеджерів сайту. Достатньо залишити свої контактні дані, із замовником зв’яжуться, обговорять об’єми й оформлять замовлення. Доставка товару Новою поштою буде за призначенням, сплатити замовлення можна при отримані товару.

0
репостів
0
репостів