Чоловічі кросівки від New Balance - сучасні технології та незмінно висока якість

Чоловічі кросівки від New Balance - це дійсно кращий вибір для шанувальників активного способу життя. Великий асортимент так ексклюзивні моделі шукайте у фірмовому магазині.

Чоловічі кросівки від New Balance - впевненість у кожному кроці

Історія Нью Беленс, це постійна жага до перемог будь якою ціною, революційні інновації та відверте прагнення посісти місце кращого. Ще у 1906 році Вільямом Райлі був винайдений новий підхід до будови взуття наступного покоління - супінатор з триточковую опорою, який забезпечував стабільність положення набагато краще за традиційну плоску підошву моделей того часу. За досить короткий термін Райлі починає серйозно розвивати спортивний потенціал своєї продукції та заручається підтримкою спортсменів. У 1938 році він розробляє першу повноцінну бігову модель для місцевого спорт-клубу, яка пізніше стала візитною карткою новоутворенного бренду. На жаль застати справжнього розквіту бренду він не встиг, але його ідеї були покладені у основу нових горизонтів для New Balance. Після зміни керівництва компанія якийсь час займалась виготовленням виробів на замовлення. Із першими перемогами на замаганнях, які приваблювали значну кількість глядачів, в тому числі у Бостонському марафоні до фірмової продукції з'явився інтерес зі сторони звичайних ентузіастів активного способу життя. Тим самим почалась історія фірми із потенційним комерційним майбутнім - світ побачили перші серійні моделі. Справжньою знахідкою стала легендарна серія M320. Вона завоювала престижний титул найкращих бігових кросівок року, хоча інновації стосувались дещо ширших масштабів. Це закріпило усі конструкторські успіхи і останній крок до комерційного процвітання. 

Сьогодні New Balance один із безперечних лідерів індустрії. Жіночі і чоловічі кросівки цього бренду є  уособленням високих технологій і найвищого рівня комфорту для будь яких активностей сучасної людини. Ассортимент товарів відображає майже безмежний плацдарм для розробок технологічного ресурсу марки. Класичні NB вже давно стали окремим стандартом стилю для мільйонів людей по всьому світу. Кращі представники великого спорту ставлять нові рекорди разом із фірмовою продукцією. Компанія випускає спеціалізовані серії для будь яких активностей починаючи від легкої атлетики і бігу, і завершуючи тенісом, баскетболом, футболом. Кожна серія має свої особливі якості для забезпечення максимального комфорту під час навантажень, та уникнення типових травм. А ще New Balance - це незмінна якість у кожній деталі, гарантована бездоганною репутацією фірми за більш, ніж вікову історію її існування. Придбати оригінальну продукцію ми радимо у фірмовому інтернет-магазині.

 

0
репостів
0
репостів