Вихід караоке-системи для дому EVOBOX PLUS

У продажу з’явилася нова караоке-система EVOBOX PLUS. З її допомогою професійне виконання пісень та студійна якість звуку стає доступною кожному караокеру. Що нового Studio Evolution реалізувало в караоке-системі.

Вихід караоке-системи для дому EVOBOX PLUS

У продажу з’явилася нова караоке-система EVOBOX PLUS. З її допомогою професійне виконання пісень та студійна якість звуку стає доступною кожному караокеру. Що нового Studio Evolution реалізувало в караоке-системі.

EVOBOX — нове покоління домашніх караоке-систем від Studio Evolution

Порівняно з попередніми версіями, з’явилася підтримка нових голосових ефектів. Відтепер керувати караоке-системою можна ергономічним Bluetooth-пультом або офіційним додатком на смартфоні.

Зустрічайте караоке-систему, з якою ви зможете обирати треки з неймовірно великої бази, та добавляти їх у власний плейлист. 41000+ композицій і це не все: ви можете регулярно оновлювати каталог вашої системи і співати найновіші хіти.

Ульотний дизайн й нові кольори

Новий корпус дозволив звільнити караоке-систему від зайвих кнопок: теперь тут лише клавіша ввімкнення, а всі інші функції перенесені у додаток або пульт ДК. Сам корпус виконаний із алюминієвого сплаву — авіалю, який використовується в авіакосмічній сфері.

Цільнометалевий пласт фрезерується і шліфується для досягнення ідеальної форми та гладенької поверхні, а потім анодується та фарбується. Караокерам стала доступною оновлена палітра кольорів: золото, срібло, чорний, рубін, океан і графіт.

Контент

У EVOBOX пропонується лише ліцензійний контент від правовласників. Це фонограми студійної якості, за допомогою яких перед караокерами відкриваються абсолютно нові акустичні можливості.

Нові треки завантажуються до бази Studio Evolution відразу після їх релізу і стають доступними користувачам. База складається з десятків тисяч пісень на 14 мовах. Тепер можна купити караоке і не хвилюватися, що буде нема чого заспівати.

LiveFX

У караоке-системах Studio Evolution з’явилася унікальная функція — LiveFX. З її допомогою караокер може відчути себе так, ніби співає перед натовпом фанатів або на невеликому квартирнику. Галас натовпу допоможе здолати сором’язливість і віддатися виконанню на всі сто.

Смарт-керування

Не треба спрямовувати пульт безпосередньо на караоке-систему, просто натискайте клавіші на пульті ДК, і EVOBOX розпізнає команду. Для керування новою караоке-системою став доступним і альтернативний спосіб — мобільний додаток. Встановіть його на смартфон чи планшет, та все різноманіття функцій завжди буде під рукою.

Зберігайте виступи та діліться ними

Відмінна риса оновленої EVOBOX полягає у можливості ділитися своїми виступами. Тепер караокер має змогу не лише співати для душі й записувати свої пісні, але і ділитися ними у соціальних мережах. Для цього караоке-система підключається до інтернету через дротове або бездротове з’єднання.

Преміальні функції

Караоке-система легко інтегрується в «‎розумний дім», користувач може віддалено керувати нею. Для оцінки якості вокального виконання було розроблено унікальну систему SmartScoring. З її допомогою караокери можуть влаштовувати справжні змагання, а SmartScoring покаже, хто заспівав найкраще.

Без зайвих звуків

Покращений накопичувач інформації дозволив зробити EVOBOX продуктивніше та енергоефективніше, а пасивна технологія терморегуляції — безшумніше.

Караоке в 4К

У новій караоке-системі не тільки висока якість звучання, але й деталізоване, чітке зображення у роздільній здатності 4К. Завдяки цьому титри на екрані видно краще, ніж у раніше. Замість заставки можна встановити слайд-шоу, фото або будь які інші зображення. Це допоможе ще краще передати атмосферу конкретної пісні.

Упакування і комплектація

Як і попередні моделі, нова караоке-система постачається у подарунковій коробці. Вона комплектується пультом дистанційного керування, інструкцією й усіма необхідними дротами для під'єднання. Купити караоке

0
репостів
0
репостів