Домашній інтернет в Шепетівці від Київстар: що треба знати абонентам

Шукаєте надійного провайдера у Шепетівці? Підключити інтернет від Київстар — розумне рішення. Серед переваг, якими користуються абоненти, — технологія FTTB та стабільна швидкість до 100 Мбіт/с, проста система управління, цілодобова підтримка та вигідні тарифні плани.

Як замовити послугу домашній інтернет: покрокова інструкція

  1. Перевірте, чи можливе підключення за вашою адресою на сайті https://kyivstar.ua/uk/home-kyivstar/internet/shepetivka або за номером гарячої лінії.
  2. За ствердної відповіді залиште заявку, вказавши домашню адресу та номер телефона.
  3. Дочекайтеся дзвінка співробітника контакт-центру, щоб обговорити найбільш вдалий для вас тариф та дату підключення.
  4. У визначений день бригада майстрів проведуть кабель, за потреби встановлять роутер та здійснять інші налаштування, передбачені тарифом.
  5. Поповніть рахунок через систему «Мій Київстар» або на сайті компанії: внесіть абонплату за два місяці.

Звертаємо вашу увагу, що у цьому місяці для нових абонентів діє акція «Власна знижка». При підключенні тарифу «Безлім 100» ви отримуєте знижку на абонплату протягом 4 місяців користування. Тож це вигідна нагода замовити послугу «Домашній Інтернет» в Шепетівці вже сьогодні.

Які переваги отримують користувачі послуги «Домашній Інтернет»

  1. Стабільна швидкість завдяки технології FTTB. Під час підключення до кожного будинку чи квартири проводять оптоволоконний мідний кабель з мінімальною пропускною здатністю 1 Гбіт/с. Завдяки цьому мінімальна швидкість становить до 100 Мбіт/с, а якість з'єднання не залежить від погодних умов, тому залишається стабільною навіть у негоду. Відео у 4К якості завантажуються за лічені хвилини, фотографії — за секунди, а відеодзвінки з рідними не перериваються.
  2. Комфорт користувачів — пріоритет компанії. Усе необхідне для керування рахунками послуг перебуває у вашому смартфоні завдяки системі самообслуговування «Мій Київстар». Перевірити чи поповнити рахунок, уточнити деталі тарифного плану, дізнатися про нові послуги, поставити запитання чи висловити пропозицію — усе це можливо будь-якої секунди, оскільки служба підтримки працює цілодобово та без вихідних. Не встигаєте поповнити баланс вчасно? Отримайте до 7 днів «про запас», замовивши послугу «Тиждень довіри».
  3. Безлімітний трафік та додаткові послуги. Жодної потреби стежити за використаними гігабайтами та турбуватися, що інтернету не вистачить. Для активних користувачів діє пакет «Гігабіт»: за 50 грн на місяць ви отримуєте швидкість до 1 Гбіт/с. Хочете користуватися Wi-fi для декількох пристроїв, однак не маєте маршрутизатора? Для вас діє послуги «Роутер»: сплачені за пристрій кошти Київстар поверне вам у вигляді знижки на абонплату. Так само при підключенні пакету с домашнім ТБ ви можете отримати у користування ТБ-тюнер — необхідно лиш завчасно обговорити ці умови з оператором сервісного центру.

Економія до 50% з тарифами «Усе разом». Один рахунок, однак відразу до трьох послуг: домашній інтернет 100 Мбіт/с, мобільний зв'язок з безлімітом дзвінків у мережі Київстар та телебачення до 127 каналів. Абонплата на тарифні плани «Комфорт», «Вигідний», «Базовий» та «Ігровий» є майже вдвічі меншою, ніж якби ви замовляли кожну з послуг окремо. До того ж кожен з варіантів має приємні бонуси: доступ до відеобібліотеки для домашнього ТБ з найсвіжішими прем’єрами фільмів та серіалів, мобільний безліміт на 41 сервіс та інші.

0
репостів
0
репостів