Що таке ручний козловий кран і де його краще замовляти

Ручной козловой кран являє собою двутавровую пролітну балку з пересувним вантажопідйомним механізмом, розміщену на вертикальних балках-опорах. Козлової кран відноситься до сегменту компактних мобільних перевантажувальних пристроїв (МПП), які зазвичай використовуються в ремонтних майстернях, гаражах, станціях техобслуговування, на складах і в цехах.

Види і специфікація малогабаритних ручних козлових кранів 

Виділяють різні конструкції пересувних козлових кранів:

  • з розкосами жорсткості;
  • без розкосів;
  • П-подібні однобалочні опорні конструкції "Тип А";
  • двобалкові трикутні опорні конструкції "Тип Б";
  • телескопічні моделі;
  • моделі з посиленим краном.

Міні-кран застосовується на відкритих і в закритих просторах, а за рахунок пересувної платформи дозволяє виконувати роботи з навантаження-розвантаження малотоннажних вантажів в будь-який локації приміщення. На колеса пересувної платформи встановлені гальма (два або чотири), які забезпечують поворот крана практично "на місці". Міні-козловий кран володіє розбірними опорами і регульованою висотою поперечної пролітної балки, що визначає висоту крана. Висота підйому визначається приміщенням, де передбачається розміщення  мобільних перевантажувальних пристроїв  та висотою використовуваної талі.

Конструкція козлового крана передбачає установку ручної ланцюгової або електричної талі з канатним або ланцюговим підйомним механізмом, кількість яких може бути до двох, залежно від поставлених завдань. Ручна таль піднімає вантажі вагою до 5 000 кг, а при використанні електричної талі з посиленою конструкцією вантажопідйомність може бути збільшена до 10 тонн.

Кран легкий і мобільний, відрізняється простотою монтажу і експлуатації. Володіючи невеликою ціною, є одним з найдоступніших вантажопідйомних механізмів на ринку.

Надійні якісні крани від виробника

Завод "Кранкомплект" заслужив визнання як виробник надійних і технічно продуманих кранів не тільки в Україні, але і далеко за межами нашої країни. Завод виробляє крани з дотриманням всіх стандартів. Досвідчені консультанти допоможуть підібрати і купити необхідну конструкцію і комплектацію крана з урахуванням потреб замовника.

Завод був заснований у квітні 2009 р командою фахівців що мають значний досвід в кранобудуванні, розробці та реалізації нестандартних проектів із застосуванням передових електронних систем власного і зарубіжного виробництва.

 «Кранкомплект» не припиняє вести наукову роботу в напрямку розробки та вдосконалення електронних систем автоматизації, контролю та обліку параметрів вантажопідйомних механізмів і технологічних процесів.

В даний момент на етапі налагодження знаходяться система вимірювання ваги з реєстратором параметрів, вимірювач сили тиску вітру «анемометр» і привід з ШІМ керуванням двигуном з фазним ротором, що забезпечує характеристики не поступаються частотному приводу але має вдвічі меншу ціну.

При проектуванні вантажопідіймальних кранів основним нашим завданням є зниження масогабаритних показників, підвищення надійності та експлуатаційних характеристик. Все це досягається шляхом застосування таких досягнень в машинобудуванні, як мотор-редуктори з частотно-регульованим приводом, двохрейкові візки зі стаціонарним тельфером, сучасна система гнучкого струмопроводу, простора і легка кабіна з Командоапарат типу «Джойстик».

Комплекс цих рішень дозволяє знизити масогабаритні показники крана в двоє, а також за рахунок застосування частотно-регульованого приводу забезпечується плавність і точність, знижується споживана електрична потужність і втричі збільшується міжремонтний період.

Компанія дорожить кожним клієнтом і підтримує склад запасних частин до продукції, що випускається, для усунення виниклих в процесі експлуатації неполадок протягом одного-двох днів.

0
репостів
0
репостів