Швидко вивчити польську з курсами “Розмовляй”

Освоїти мову швидко, здобути навички спілкування для комфортного перебування у Польщі – таку можливість надають мовні курси “Розмовляй” https://rozmovlai.kiev.ua/polish-course/. Вони стануть корисними як для тих, хто починає навчання з нуля, так і для тих, хто вже має базовий рівень.

Курси “Розмовляй” – це акцент на побутових ситуаціях, на часто вживаних словах, які за будь-яких умов допоможуть налагодити комунікацію українцям у Польщі. Курси дають можливість оволодіти лексикою для вступу у польські виші та скласти екзамен для отримання карти поляка.

Навчання відбувається за шістьма різними програмами. В їх основі унікальна методика, що базується на діалоговому спілкуванні та ненав’язливому оволодінні граматикою. Враховуються й спільні лексичні та фонетичні риси слов’янських мов. Адже при пошуку схожого в українській російській і польській опанувати знання простіше. За 4 роки існування курси закінчили понад 1000 випускників.

Курс “Базовий А1-А2”

Курс найкраще підійде для тих, хто збирається у Польщу для шопінгу, турпоїздки, сезонного працевлаштування. Програма оптимальна і для розуміння, куди при подальшому вивченні мови рухатися далі. Акцент робиться на лексиці для знайомства, а також – природі, туризмі, погоді, розвагах, відвідуванні закладів громадського харчування, визначних місцях.

Курс”Базовий від нуля до В2″

Курс розрахований на 9 місяців та дозволяє збільшити лексичний запас на 5 тисяч слів. Відвідувач курсів має змогу одразу ж зануритися у мовний інтенсив, який супроводжується читанням літератури та переглядом відео. Такий тип навчання виявиться корисним для перекладачів-початківців та студентів, які хочуть продовжити навчання у Польщі. Курс навчання для них триває 8 місяців – від базового рівня до підготовки із складання тестів. Та передбачає вивчення морфології та синтаксису, написання творів на задану тему, складання анкет.

Курс “Просунутий інтенсивний А2, В1 з елементами В2”

Щоб потрапити на цей курс “Розмовляй”, варто оцінити свій рівень на безкоштовному пробному занятті. Якщо знання поки не відповідають рівню, охочих вивчати польську запропонують інший курс. Таке навчання оптимально підійде для претендентів на престижну роботу та особливо для тих, хто планує назавжди переїхати до Польщі.

Курс “Просунутий В2-С1”

Такий курс підійде науковцям для обміну досвіду. А також підприємцям, які планують започаткувати бізнес у Польщі. Навчання передбачає вивчення усіх граматичних, стилістичних та фонетичних тонкощів. Опанування курсу дасть змогу комфортно вписатися у ділове середовище та справити гарне враження на іноземних партнерів.

Курс “Для дітей від 6 до 14 років”

Дитяча навчальна програма, насамперед, розрахована на притаманні цьому віку особливості сприйняття. При вивченні польської використовуються інтерактивні методики. Концентруються на розвитку навичок спілкування, зменшення мовного бар’єру. Граматика обмежується вивченням абетки та написанням найвживаніших слів.

Курси для бізнесу: економіка, медицина, право

Курс орієнтований на специфічну професійну лексику та найкраще підходить для тих, хто вже має досить ґрунтовні знання з польської мови. Така програма особливо корисною може бути для представників бізнесу. Навчання передбачає онлайн-спілкування з польськими колегами та заповнення ділової документації. Цей курс викладають найдосвідченіші наставники.

Курси “Розмовляй” – це можливість обрати не лише відповідну програму, а й зручний графік. Один з плюсів – місце розташування неподалік від метро. Адреса курсів – м. Київ, вуд. І. Франка, буд. 25/40, офіс 22. Записатися можна за телефонами +38(098) 705-09-39 та +38(073) 417-00-20

0
репостів
0
репостів