Гідроізоляційні суміші та пінопласт для будівельних робіт від кращих виробників

Сьогодні будівельна сфера розвивається, створюються безпечні і комфортні будинки. Найбільш популярний матеріал для обробки внутрішніх та зовнішніх поверхонь - гідроізоляційна суміш, яка забезпечує надійний захист від вологи.

Особливості застосування та переваги гідроізоляційних сумішей

Компанія Алкiв пропонує покупцям гідроізоляційні суміші від кращих світових виробників у каталозі на сайті, де користувачі можуть підібрати матеріали для конкретного виду робіт.

Матеріал складається з трьох компонентів:

  • цемент у якості зв'язуючої речовини;
  • наповнювач: пігменти, пісок, перліт, бетоніт, слюда;
  • хімічні елементи: полімерні порошки, , прискорювачі процесу висихання.

Від співвідношення даних компонентів залежить якість матеріалу та його вартість. Універсальні суміші, які пропонуються у асортименті компанії Alkiv, виконують наступні функції:

  • перешкоджає проникненню плісняви і грибків ззовні. Надійний шар не пропустить затхле повітря з вулиці;
  • застосовується у будівлях, де є панелі. Це допомагає захистити міжповерхові перекриття, куди найчастіше проникає волога;
  • активно використовуються у будівлях льохів, підвалів, колодязів, де висока можливість виникнення плісняви і руйнування основи. Для таких приміщень пропонуються найбільш дорогі і якісні продукти;
  • реставраційна функція. Будівлі, що простояли багато років, мають безліч тріщин і сколів, які замазуються даною сумішшю.

Матеріал екологічно чистий та не шкодить здоров'ю, має високий рівень адгезії та стійкий до дії високих і низьких температур, розрахований на значне продовження строку експлуатації будівлі.

Пінопласт-утеплювач - переваги і сфера застосування

На сайті інтернет-магазину alkiv.ua пропонується пінопласт утеплювач, який отримується шляхом заповнення газом полімеру. За рахунок цього пінопласт має низьку теплопровідність і погано проводить звук навіть при невеликій товщині.

В якості утеплювача пінопласт застосовують довгий час для термоізоляції як великих будівельних об'єктів, так і при індивідуальному будівництві. Це один з кращих матеріалів для теплоізоляції будинків та інших приміщень.

Переваги пінопласту як утеплювача:

  • екологічно чистий матеріал, нешкідливий для людини, оскільки не виділяє токсичних речовин;
  • матеріал практично не має терміну придатності, оскільки не піддається впливу мікроорганізмів і не розкладається. Він має малу теплопровідність і відрізняється високими пароізоляційними властивостями;
  • пожежонебезпечність і вогнетривкість. При зміні температури в приміщеннях, він не змінює фізичних і хімічних властивостей. Пінопласт високої якості містить антипірен, що має властивості самозатухання, тому він не підтримує горіння;
  • вага матеріалу невелика, що не впливає на усадку фундаменту;
  • довговічний матеріал, що легко монтується.

На ресурсі https://alkiv.ua/ клієнти можуть підібрати пінопласт, який підійде для утеплення стін та підлоги, а також теплоізоляції фундаменту та покрівлі будинків. Замовлення доставляються по всій Україні, а для оптових замовників пропонується програма лояльності та знижки.

0
репостів
0
репостів